Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2-0 chiar e cel mai periculos scor. Au păţit-o până şi "granzii", toţi într-o zi. Toate rezultatele surprinzătoare de duminică

2-0 chiar e cel mai periculos scor. Au păţit-o până şi "granzii", toţi într-o zi. Toate rezultatele surprinzătoare de duminică
Comentarii

A fost un weekend plin de goluri în toate campionatele, dar şi cu multe rezultate surprinzătoare. Însă, cu siguranţă, cele mai spectaculoase meciuri au avut loc duminică.

Nu degeaba se spune în fotbal că 2-0 este cel mai periculos scor. Au simţit-o pe pielea lor chiar şi "granzii" Europei. Rând pe rând, Juventus, Bayern Munchen sau Nice au pierdut puncte importante după ce au avut un avantaj de două goluri. Însă, cel mai nebun meci al zilei s-a jucat în Ucraina.

Hertha Berlin - Bayern Munchen 2-2

Au marcat: Duda '51, Kalou '56 / Hummels '10, Lewandowski '49

La primul meci fără Carlo Ancelotti pe bancă, Bayern Munchen s-a încurcat în capitala Germaniei. Hertha a revenit de la 0-2 în doar cinci minute, s-a termina 2-2, iar bavarezii s-au depărtat la cinci puncte de liderul Borussia Dortmund. Este a doua etapă consecutivă în care Bayern pierde puncte după ce are un avantaj de două goluri. Săptămâna trecută, chiar pe Allianz Arena, Wolfsburg a scos o remiză surprinzătoare, scor 2-2.

Atalanta - Juventus 2-2
Au marcat:
Caldara '31, Cristante '67 / Bernardeschi '21, Higuain '24

Campioana en-titre a Italiei, Juventus, a făcut primul pas greşit în actualul sezon din Serie A. Torinezii au condus cu 2-0, însă au încheiat la egalitate în deplasarea de la Atalanta, după un meci plin de ghinioane. Când conducea cu 2-1, Juventus a avut un gol anulat din cauza arbitrajului video, iar, la 2-2, în minutul 84, Dybala a ratat o lovitură de pedeapsă. Astfel, Napoli s-a distanţat la două puncte în fruntea clasamentuluil de echipa pregătită de Allegri.

Torino - Verona 2-2
Au marcat:
Falque '31, Niang '44 / Kean '89, Pazzini '90+2

Torino a fost în avantaj pe aproape toată durata partidei cu Verona. A condus la pauză, 2-0, iar avantajul l-a păstrat până în ultimele minute, când s-au trezit şi oaspeţii Mai întâi, Kean a redus din diferenţă, urmând ca Pazzini să dea lovitura în prelungirile partidei.

Nice - Marseille 2-4
Au marcat:
Balotelli '4, Seri '16 / Ocampos '26, '44, Lees Melou '41 (autogol), Luiz Gustavo '48

Nice continuă forma slabă din Ligue 1. Deşi a condus cu 2-0 încă din minutul 16, echipa pregătită de Lucien Favre a ratat victoria în meciul cu Marseille. Olympique a lovit de trei ori până în pauză, a mai punct o dată în repriza secundă şi s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Nice.

Silkeborg - Nordsjaelland 2-4
Au marcat:
Gammelby '49, Vatsadze '52 / Marcondes '59, Jensen '63, Asante '66, Rasmussen '69

În etapa a 11-a din campionatul Danemarcei, Silkeborg a fost aproape de o surpriză uriaşă, învingând liderul la zi din clasament. A condus cu 2-0, însă Nordsjaelland a avut o perioadă de 10 minute de vis. A marcat de patru ori şi şi-a păstrat locul din clasament.

Zorya - Dinamo Kiev 4-4
Au marcat:
Kharatin '56 (penalty), Iury '75, Silas '80, Opanasenko '87 / Mbokani '14, Buyalskyy '33, Moraes '45+1, Garmash '82

Însă, cel mai rău a păţit-o Dinamo Kiev în cel mai nebun meci al zilei. Vicecampioana Ucrainei a condus chiar cu 3-0 în pauză, însă Zorya a revenit, iar până în minutul 80 egalase la 3. Imediat după, Garmash a readus-o pe Dinamo Kiev în avantaj, dar Zorya tot n-a cedat. Opanasenko a egalat şi le-a adus gazdelor un punct nesperat.

Afla mai multe despre: juventustorinobayern munchenbundesligaserie aitaliagermanialewandowski 

viewscnt
Articole similare