Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”30 de minute nu am ştiut ce e cu mine”. Un star din Bundesliga a leşinat pe banca de rezerve. Ce s-a întâmplat

”30 de minute nu am ştiut ce e cu mine”. Un star din Bundesliga a leşinat pe banca de rezerve. Ce s-a întâmplat

Bundesliga

Comentarii

Karim Bellarabi, vedeta celor de la Bayer Leverkusen, şi-a speriat teribil colegii în timpul meciului amical pe care formaţia din Bundesliga l-a disputat în compania celor de la Wuppertal.

Bellarabi jucase în prima repriză a amicalului cu Wuppertal, scor 2-0, a mers la vestiare, a făcut duş, iar apoi s-a întors pe banca de rezerve. N-a apucat să se mai aşeze, căci s-a prăbuşit.

M-am simţit puţin obosit în acea zi, dar nu era niciun semn c-aş putea păţi ceva. Am fost înlocuit şi am picat pe margine. Nu am ştiut ce-i cu mine 30 de minute. Noroc că a fost doar un colaps din cauza căldurii", a dezvăluit în Bild extrema lui Bayer Leverkusen.

"Am fost însă şocat. Era prima oară când corpul meu reacţionase aşa. Toată lumea intrase în panică, familia şi prieteni erau îngrijoraţi, pentru că nu ştii cum te trezeşti după aceea. Sunt fericit că m-am întors la echipă. Important e şi că am făcut toate testele, mai ales la inimă şi la cap. Nu mi-au găsit nimic în neregulă. Mă simt proaspăt şi pregătit", a povestit Karim, care va juca din nou duminică, împotriva lui Al Wahda. 

Afla mai multe despre: bellarabileverkusenlesin 

viewscnt
Articole similare