Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

380 de milioane de euro pentru Mbappe. Clubul care i-a luat faţa lui Real Madrid şi îl transferă pe campionul mondial

380 de milioane de euro pentru Mbappe. Clubul care i-a luat faţa lui Real Madrid şi îl transferă pe campionul mondial

PSG

Comentarii

Juventus Torino vrea să îl transfere pe atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, şi pregăteşte o sumă colosală pentru a-l convinge pe campionul mondial să meargă în Serie A.

Conform Tuttosport, întreaga afacere ar urma să o coste pe Bătrâna Doamnă nu mai puţin de 380 de milioane de euro, incluzând suma de transfer şi salariul internaţionalului francez.

Pe de altă parte, Juventus ia în calcul şi includerea lui Paulo Dybala în aceeaşi afacere, deşi argentinianul şi-a recâştigat locul de titular în echipa antrenată de Maurizio Sarri, în acest sezon.

Informaţia publicată de Tuttosport vine să întărească declaraţiile făcute recent de un oficial al lui Juventus, care a anunţat că Bătrâna Doamnă vrea să îl aducă pe urmaşul lui Cristiano Ronaldo, fără să dezvăluie însă numele jucătorului.

"Ronaldo a reprezentat punctul final al unui plan demarat în urmă cu opt ani, atunci când Vucinic era starul echipei noastre. De la el la Cristiano au fost mai mulţi paşi: Tevez, Khedira... Aceste transferuri demonstrează faptul că Juventus aduce cele mai mari nume din fotbal.

După transferul lui Cristiano, numărul unu, a devenit clar că acum orice jucător poate alege Juventus în faţa lui Real Madrid, Manchester United sau Barcelona. Astăzi totul este posibil, iar transferul lui De Ligt este dovada. Următoarea noastră idee este să-l transferăm pe noul Cristiano Ronaldo, dar o versiune mai tânără", a declarat preşedintele acţionarilor lui Juventus, Paolo Aicardi.

La doar 20 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al planetei. Experţii de la Transfermarkt.de îl evaluează pe campionul mondial la 200 de milioane de euro.

Presa spaniolă scrie că Florentino Perez este decis să facă orice sacrificiu pentru a-l avea pe Kylian Mbappe. Omul care a dat naştere ”erei galactice” este pregătit să facă cel mai scump transfer din istoria clubului Real Madrid.

Real Madrid pune la bătaie 320 de milioane de euro doar pentru transfer

AS notează că în timpul meciului Galatasaray - Real Madrid, Florentino Perez a primit o sumedenie de mesaje de la colaboratprii săi. Mulţi dintre ei, impresionaţi de prestaţia lui Mbappe contra lui Brugge i-au transmis lui Perez că poate conta pe sprijinul lor pentru a-l transfera pe francez: ”A făcut senzaţie în 30 de minute cu o echipă pe care noi nu am putut s-o batem” a fost mesajul general exprimat de apropiaţii lui Perez.

Spaniolii vorbesc de trei factori importanţi care pot produce transferul lui Mbappe pe Bernabeu. Primul ar fi reticenţa lui Mbappe de a merge în altă parte. Vrea să plece de la PSG, a anunţat-o şi a tăiat-o pe Barca de pe listă când a văzut cum a votat Messi la Balonul de Aur.

Un al doilea motiv esenţial în tranzacţie este Adidas. Germanii s-au înţeles cu Real Madrid pentru un contract uriaş de 1 miliard de euro. Chiar dacă Mbappe are contract cu Nike, pentru germani, un eventual transfer al francezul la Barca sau orice altă echipă care are ca sponsor tehnic compania americană este o tragedie. Prin urmare, Florentino poate conta şi pe sprijinul lor, unul esenţial după cum s-a văzut în transferul lui Bale de la Tottenham.

Al treilea motiv care îl apropie pe Mbappe de Real Madrid este relaţia bună pe care o are Florentino Perez cu oficialii PSG-ului. Mai marele blanco i-a tratat mereu cu respectul cuvenit pe oficialii parizieni, detaliu care va conta enorm atunci când Mbappe îşi va anunţa intenţia să plece.  Perez va avea cale liberă pentru a negocia mutarea şi este gata să facă un sacrificiu enorm.

320 de milioane de euro va fi oferta madrilenilor pentru Mbappe, care va fi recompensat cu un salariu astronomic de 40 de milioane de euro pe an. Pentru a se asigura că are la dispoziţie banii necesari tranzacţiei, Perez ar fi obţinut deja un credit de la o importantă bancă spaniolă cu care a mai colaborat şi în trecut. 

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare