Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 ponturi pentru meciul FCSB vs FC Lugano – Lupta pentru primul loc al grupei de Europa League

5 ponturi pentru meciul FCSB vs FC Lugano – Lupta pentru primul loc al grupei de Europa Leaguegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I FCSB poate câştiga grupa de Europa League din care face parte dacă se impune în faţa elveţienilor de la Lugano, fără să mai aştepte rezultatul din Israel, acolo unde Hapoel Beer Sheva primeşte vizita celor de la Viktoria Plzen.

Deşi se cunosc deja echipele care vor trece mai departe, lupta pentru primul loc rămâne deschise până în ultimul moment, aşa că specialiştii din comunitatea pariorilor din România au analizat această partidă decisivă şi ne-au furnizat 5 sugestii de ponturi pe care le putem juca la operatorii de top licenţiaţi la ONJN!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN EUROPA LEAGUE  – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

FCSB are un final de an zbuciumat, în special pentru că se află în momentul de faţă la 5 puncte de liderul CFR Cluj, cu 6 etape înainte de încheierea sezonului normal de Liga 1. Înainte de pauza de iarna, echipa antrenată de Nicolae Dică mai are de disputat 3 partide: prima, în Europa League, împotriva celor de la FC Lugano, apoi duminică deplasarea de la Botoşani şi peste o săptămână, roş-albaştrii vor primi vizita campioanei în exerciţiu a Ligii 1, FC Viitorul. Patronul echipei, Gigi Becali a declarat că va fi mulţumit de munca lui Nicolae Dică în condiţiile în care echipe va încheia anul la cel mult două puncte în spatele clujenilor, obiectiv care pare greu de îndeplinit în acest moment.

Partea pozitivă a paharului este însă forma recentă a vicecampioanei, care a reuşit să se impună categoric în ultimele două partide disputate: 0-3 în deplasarea de la Timişoara şi 4-0, acasă, împotriva celor de la Juventus Bucureşti; Fanii roş-albaştrilor par să fi uitat deja de seria de 3 eşecuri consecutive înregistrate înainte de aceste două partide.

Să nu uităm însă că o victorie în partida de joi seară le-ar aduce peste jumătate de milion de Euro steliştilor, lucru care l-ar putea determina pe Becali să-şi schimbe părerea cu privire la abordarea acestei partide. În mod cert, dacă vor fi motivaţi să dea totul pentru a se impune, oricare dintre jucătorii FCSB-ului au valoarea necesară pentru a câştiga acest meci.

FC Lugano este o echipă modestă, care traversează un sezon nefast în întrecerea internă. Spre surprinderea tuturor, echipa condusă de Pierluigi Tami a obţinut două victorii în această grupă de Europa League, ocupând în acest moment poziţia a 3-a cu 6 puncte. În antiteză, favorita grupei, Hapoel Beer Sheva, este ultima clasată.

Echipa care a încheiat sezonul trecut pe ultima poziţie a podiumului în întrecerea internă s-a impus duminică în ultima partidă de campionat cu scorul de 0-1 pe terenul celor de la Grasshoppers Zurich – formaţie care tocmai o eliminase pe Lugano din Cupa Elveţiei în urmă cu o săptămână. În acest moment, Tami este obligat să se concentreze pe campionat, acolo unde formaţia sa are cu numai două puncte mai mult decât ultima clasată.

Se pare că suporterii stelişti nu se vor înghesui joi seară pe Arena Naţională. Lipsa mizei şi vremea proastă (se anunţă aproximativ 2 grade la ora desfăşurării meciului) nu-i vor scoate din casă pe prea mulţi suporteri. Totodată, Constantin Budescu este suspendat, iar Nicolae Dică nu-l va putea folosi pe „Comandant” nici dacă şi-ar dori să forţeze o victorie în acest joc.

Atâta timp cât elveţienii vor trata cu minimă seriozitate acest meci, ar trebui să avem de-a face cu o partidă închisă, cu puţine goluri, care să fie în ton cu condiţiile atmosferice. Ne aşteptăm ca roş-albaştrii să obţină o victorie cu scorul de 1-0 sau cel mult 2-0. Iată şi câteva sugestii de ponturi interesante:

FCSB câştigă fără să primească gol @ 2.65 – Pariază la Sportingbet!

Sub 2.5 goluri @ 2.20 – Pariază la Betfair!

Ambele NU marchează @ 2.04 – Pariază la Unibet!

Victorie FCSB şi Sub 2.5 goluri @ 3.90 – Pariază la Betano!

Harlem Gnohere marchează oricând @ 2.00 – Pariază la Netbet!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN EUROPA LEAGUE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportivepublicitateeuropa leaguesteauafcsblugano 

viewscnt
Articole similare