Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ales fotbalul, nu banii! Ofertele refuzate de Gnohere ca să semneze cu FCSB! "Pentru mine asta e mai important". Promisiunea francezului

A ales fotbalul, nu banii! Ofertele refuzate de Gnohere ca să semneze cu FCSB! "Pentru mine asta e mai important". Promisiunea francezului

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere spune că a ales să joace la FCSB deşi avea oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, dar că şansa de a evolua la cel mai înalt nivel, în Europa League sau Champions League, a cântărit decisiv.

Golgheterul vicecampioanei a dezăvăluit pentru Gazeta Sporturilor că avea pe masă oferte din zona Golfului în momentul în care a decis să semneze cu FCSB şi că visul său în acest moment e să devină campion al României. Şi titlul de golgheter al Ligii 1 îl atrage pe Gnohere, dar acesta e un obiectiv secundar.

"Când am venit la Steaua nu a fost deloc o alegere în care să conteze banii. Am mai avut oferte bune din Qatar şi din Arabia Saudită. Eu voiam să joc în cupele europene şi asta m-a făcut să mă hotărăsc să vin la Steaua. Nu am făcut o alegere doar pentru bani, aşa cum ar putea crede unii, dar e clar că a fost o problemă că domnul Negoiţă nu a găsit cea mai bună soluţie pentru durata contractului, iar mai apoi în privinţa banilor. Nu asta a contat însă decisiv.

Pentru mine fotbalul e mai important decât banii. Eu vreau să joc! Nu că nu ar conta banii, dar pasiunea pentru fotbal e mult mai mare. Îmi place să joc, să ajung în cupele europene, fie în Europa League sau în Champions League. Visez să câştig titlul de golgeter pentru că până acum nu am reuşit asta, dar e mai important să câştig trofee cu echipa şi apoi să mă gândesc la performanţele individuale. Cred că poţi să faci mai multe lucruri, să fii cel mai bun din echipă, să marchezi, aşa cum fac şi Cristiano Ronaldo, şi Messi. Nu mă compar cu ei, să nu credeţi asta! Mi-ar plăcea să fiu campion cu Steaua şi să ies golgeterul campionatului. Muncesc şi-mi doresc să câştig cu Steaua, d-asta am preferat să rămân aici", a declarat Gnohere pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: gnoheretransferfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare