Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat lovitura începutului de an! Ştefania Vătafu va juca în Primera Division: "Sunt foarte fericită!"

A dat lovitura începutului de an! Ştefania Vătafu va juca în Primera Division: "Sunt foarte fericită!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Componentă de bază a campioanei Olimpia Cluj şi a echipei naţionale de fotbal a României, Ştefania Vătafu, 24 de ani, va evolua din această iarnă la formaţia spaniolă Unión Deportiva Granadilla Tenerife Sur, locul 6 în Primera División după 14 etape disputate.

Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din România, Ştefania Vătafu e la prima experienţă în străinătate. „Sunt foarte fericită pentru această oportunitate oferită de UDG Tenerife Egatesa. Este o experienţă nouă pentru mine şi, în acelaşi timp, o provocare, pentru că liga spaniolă este una foarte puternică. Aştept cu nerăbdare să-mi întâlnesc noua echipă şi să îmi ating obiectivele. Voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa”, a spus mijlocaşul Ştefania Vătafu pentru site-ul oficial al grupării spaniole, citată de frf.ro
 
Oficialii clubului Unión Deportiva s-au declarat mulţumiţi de transferul Ştefaniei Vătafu, care o va înlocui pe Jordyn Listro, 22 de ani, care a anunţat că, din motive personale, nu se va mai întoarce din Canada.
 
Fondată în 2013, echipa Unión Deportiva Granadilla Tenerife Sur a promovat în Primera División în 2015. Anul trecut, noua echipă a Ştefaniei Vătafu a încheiat campionatul pe locul 6, din 16 echipe!

Afla mai multe despre: ştefania vătafuprimera divisionolimpia clujunión deportiva granadilla tenerife sur 

viewscnt
Articole similare