Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A doborât recordul lui Ferguson, dar a tăcut. Ce reacţie a avut Arsene Wenger

A doborât recordul lui Ferguson, dar a tăcut. Ce reacţie a avut Arsene Wenger

Arsenal

Comentarii

Tehnicianul echipei Arsene Wenger nu a vrut să discute despre faptul că a depăşit recordul lui Sir Alex Ferguson în privinţa meciurilor din Premier League (811 faţă de 810) şi a criticat arbitrajul de la meciul cu West Bromwich Albion, precum şi programul din campionatul Angliei.

Furios după remiza cu West Bromwich Albion, scor 1-1, Wenger a apreciat că echipa adversă s-a impus în urma penalti imaginar. "Este un punct care nu ne convine pentru că noi conduceam cu 1-0 în momentul în care s-a acordat un penalti imaginar contra echipei noastre. Echipa a dat multe şi a fost pedepsită", a declarat Wenger.

"Din nefericire, va trebui să jucăm peste trei zile (miercuri contra echipei Chelsea), încă o formaţie care are avantajul de a avea o zi de odihnă în plus. E o mare problemă în Premier League", a mai spus tehnicianul francez.

Wenger a condus-o pe Arsenal în 1.194 de partide de la sosirea sa în octombrie 1996. Tehnicianul de 68 de ani mai are contract cu ''tunarii'' până în iunie 2019.

Cu Wenger la conducere, Arsenal a câştigat trei titluri de campioană a Angliei, patru Cupe ale Angliei, a avut un sezon, 2003-2004, fără înfrângere şi a jucat finala Ligii Campionilor, în 2006, pierdută în faţa echipei FC Barcelona.

Pe lângă cele 810 meciuri din Premier League, fondată în 1992, Ferguson a mai condus echipa şi în 223 de meciuri în fosta ligă engleză, ajungând la un total de 1.033 în eşalonul de elită din Albion. Alex Ferguson a antrenat-o pe Manchester United între 1986 şi 2013.

 

 

 

Afla mai multe despre: arsene wengerarsenal londrasir alex fergusonwest bromwich albionpremier league 

viewscnt
Articole similare