Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A doua oară a fost cu noroc! Jucătorii i-au luat banii lui Rednic: "Fac orice pentru ei!" Ce prime a acordat antrenorul

A doua oară a fost cu noroc! Jucătorii i-au luat banii lui Rednic: "Fac orice pentru ei!" Ce prime a acordat antrenorul

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Voluntari şi a obţinut prima victorie în Liga 1 după şapte etape în care roş-albii nu mai reuşiseră să bată pe nimeni. A fost şi prima victorie a lui Mircea Rednic după revenirea în Ştefan cel Mare, iar tehnicianul de 56 de ani a ţinut să-i premieze personal pe jucători.

Deşi Dinamo se afla într-o situaţie tensionată după seria slabă de rezultate care a culminat cu eliminarea din Cupa României, după care Rednic nu şi-a menajat deloc jucătorii, "Puriul" a decis să-i motiveze şi financiar pe jucători pentru meciul cu Voluntari.

O făcuse şi la debut, în confruntarea cu Dunărea Călăraşi, dar atunci roş-albii au obţinut doar o remiză şi banii au rămas în buzunarul tehnicianului.

Aseară, Dan Nistor şi Compania l-au "uşurat" pe Rednic de aproximativ 20.000 de euro, iar o parte din această sumă a ajuns şi la staff-ul tehnic al "Puriului".

Rednic a confirmat pentru Telekom Sport că e dispus la orice efort pentru a "debloca" echipa.

"Orice fac! Orice fac pentru jucători şi ei ştiu asta! Am discutat cu ei, nu contează banii, dar un puseu e bine venit!", a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rednicdinamoprimevoluntari 

viewscnt
Articole similare