Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut scandal monstru! Jurgen Klopp, "frustrat şi furios" după înfrângerea lui Liverpool la Swansea

A făcut scandal monstru! Jurgen Klopp, "frustrat şi furios" după înfrângerea lui Liverpool la Swansea

Premier League

Comentarii

Antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, germanul Jurgen Klopp, s-a declarat "frustrat şi furios" după înfrângerea surprinzătoare a "cormoranilor", cu scorul de 1-0, în deplasare, în faţa formaţiei Swansea City, ocupanta ultimului loc în campionatul Angliei, luni seara, într-un meci din etapa a 24-a.

"Sunt frustrat şi furios pentru că nu a fost un meci bun. Am pierdut meciul în prima repriză. Nu am făcut deloc ce ne-am propus. Aşa ceva nu ni se întâmplă prea des, deci nu mă aşteptam. Am fost surprins... Ultima ocazie a fost cu ghinion, dar chiar dacă am fi înscris un gol tot ar fi fost un meci prost pentru noi. Am avut o problemă cu sectorul ofensiv. Am venit aici să câştigăm, dar plecăm fără nimic şi este greşeala noastră", a adăugat tehnicianul german.

La rândul său, portughezul Carlos Carvalhal, antrenorul echipei Swansea, a precizat: "Le-am spus jucătorilor: Liverpool este o echipă foarte puternică, ca o maşină de Formula 1. Dar dacă bagi această maşină de Formula 1 într-un ambuteiaj de ora 16,00 în Londra, atunci nu mai poate să ruleze la capacitate. Este exact ceea ce am făcut, să-i facem să joace cum nu le place". 

Afla mai multe despre: kloppliverpoolswanseaangliascandal 

viewscnt
Articole similare