Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut show la echipa naţională, dar refuză FCSB! El este jucătorul minune din curtea lui Gică Hagi

A făcut show la echipa naţională, dar refuză FCSB! El este jucătorul minune din curtea lui Gică Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Plecat din Petroşani la doar 10 ani pentru a învăţa sub bagheta lui Hagi, Alexandru Măţan este noua senzaţie a campioanei!

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR


"Punctul meu forte? Travaliul, nu cred că există mulţi decari cu o asemenea capacitate de efort. Plus driblingul, unde pot face diferenţa. Pot să joc şi ca optar, pentru că sunt mai mult un pasator, dar îmi place decar. Şi Mister mi-a spus să nu mai cobor atât, de aceea am şi început să dau goluri. 

Cel mai vulnerabil e clar, jocul aerian, pentru că sunt prea mic. Sper să mai cresc măcar vreo patru centimetri. Am fost la un control, am primit şi un tratament, ca să mă ajute să mă înalţ. Doctorul, la care a mers şi Ianis, mi-a zis că o să ajung la 1,75 metri, dar timpul trece şi tot aşa rămân! Şi mai vreau să lucrez la protejarea mingii. Mă tot uit la Eric, cum se întoarce cu adversarii în spate, şi încerc să fur din mişcări.

Ţinta mea este să joc cât mai mult, nu mă gândesc la un transfer la Steaua. Oricum, eu vreau să merg în străinătate, într-un campionat puternic, asta îmi doresc! Mi-ar plăcea să joc în Spania, mai ales că idolul meu este Messi, dar cea mai tare competiţie din lume este în Anglia", spune Măţan pentru Gazetă.

Afla mai multe despre: alexandru matanviitorulgica hagisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare