Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost pur şi simplu prea bună! Reacţia Karolinei Pliskova după ce a fost "dezmembrată" de Halep

A fost pur şi simplu prea bună! Reacţia Karolinei Pliskova după ce a fost "dezmembrată" de Halep

Tenis

Comentarii

Site-ul Australian Open scrie că Halep a "dezmembrat-o complet" pe Karolina Pliskova în meciul din sferturile turneului, după o prestaţie "maiestuoasă".

"Liderul mondial şi-a demonstrat statutul de favorită principală într-o victorie răsunătoare cu 6-3, 6-2, în faţa favoritei numărul 6, şi s-a calificat în prima ei sefiminală în Melbourne Park, fiind la doar două victorii de primul ei titlu de Mare Şlem din carieră", notează site-ul ausopen.com.

Prestaţia impecabilă a Simonei a descumpănit-o pe Karolina Pliskova, care la finalul confruntării s-a declarat convinsă că a pierdut deşi "nu a greşit cu nimic". Sportiva din Cehia spune că nu reuşeşte să găsească "antidot" pentru jocul Simonei nici măcar la antrenamente.

"Serviciul meu nu e foarte eficient cu ea. Returnează destul de bine şi e puternică pe rever.



Nu cred că am greşit cu ceva. Poate doar în punctele importante, pe care le-am jucat slab împotriva ei. Cred că toate meciurile cu ea au fost similare. Chiar dacă unele au fost de trei seturi, am sentimentul că a fost la fel. Chiar şi în antrenamente. Simt că pur şi simplu îi place stilul meu de joc
[...]

Cu Kerber şi Wozniacki mă simt mai bine, le simt jocul, iuţesc ritmul şi pot obţine puncte. Cu Simona nu e aşa, ei îi place. Nici lui Caro (n.r. Caroline Wozniacki) nu-i convine jocul meu, simt că am o şansă. Însă, după ceea ce joc eu, cu Halep mă simt cel mai puţin confortabil. Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare", a declarat Pliskova, care a suferit a şasea înfrângere din carieră în faţa Simonei Halep, din şapte confruntări.
 

Afla mai multe despre: haleppliskovaaustralian openkerber 

viewscnt
Articole similare