Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost sau n-a fost? VIDEO EXCLUSIV | Dică, faţă în faţă cu imaginile de la Botoşani. Cine a decis introducerea lui Coman

A fost sau n-a fost? VIDEO EXCLUSIV | Dică, faţă în faţă cu imaginile de la Botoşani. Cine a decis introducerea lui Coman

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a comentat momentul petrecut în timpul partidei cu FC Botoşani, câştigată cu 3-0, când s-a speculat că introducerea lui Florinel Coman a fost dictată de patronul Gigi Becali.

Dică a precizat că schimbarea fusese decisă de la pauză şi nu a fost făcută ca urmare a unui mesaj primit de MM Stoica pe telefon. În plus, Dică a ţinut să precizeze că nu i s-a întâmplat să-i fie dictată vreo schimbare în timpul meciului.



"Voi, dacă daţi de când vine Coman, când sunt cu secundul meu şi îi explică lui Coman ce trebuie să facă, MM ia telefonul în mână abia după ce eu îl chemasem pe Coman la schimbare. Nu ştiu ce face.

Eu sunt cu spatele la MM, nu ştiu ce face el cu telefonul. Vedeţi când vine Coman de la încălzire. Vio avea deja caietul în mână şi îi arăta unde să stea în teren.

Eu lui Coman i-am zis de la pauză că intră în 10 minute. La pauză i-am zis că intră în locul lui Achim. Văzusem că cei de la Botoţani stăteau cu linia de fund foarte sus şi aveam nevoie de un jucător care să ceară mingea în adâncime.

Eu stau mai mult în picioare. Nu ştiu cu cine vorbeşte MM. În timpul meciului? Poate o da Becali mesaje. Eu stau să-l întreb pe MM!?

Nu a venit nimeni (n.r. să-i zică că trebuie să intre cineva). Mai vorbesc cu secunzii mei doar, ne sfătuim"
, a declarat Dică în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicaschimbarebotosanibecalimm stoica 

viewscnt
Articole similare