Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost seara fundaşilor în NHL, în direct la Telekom Sport I Chicago - Minnesota 1-2

A fost seara fundaşilor în NHL, în direct la Telekom Sport I Chicago - Minnesota 1-2

Hochei pe gheață

Comentarii

Trei apărători au marcat cele 3 goluri în victoria oaspeţilor Minnesota Wild pe terenul lui Chicago Blackhawks, 2-1.

Cel mai bun om al meciului a fost declarat portarul lui Minnesota, Devan Dubnyk, care a apărat 34 din cele 35 de şuturi trimise pe poarta sa de jucătorii lui Chicago.

S-a demonstrat încă o dată că niciun meci nu seamănă cu altul în National Hockey League. Chicago venea după victoria de la Ottawa de seara trecută, 8-2, şi încerca a treia victorie consecutivă. Adversarii, Minnesota Wild, pierduseră acasă cu Calgary Flames, 2-3 în prelungiri, şi luptau ca să evite o serie de 3 înfrângeri.

Blackhawks au fost în prim-plan în prima jumătate a partidei (41-11 şuturi spre poartă), dar avantajul lor era minim: un singur gol, marcat de fundaşul Brent Seabrook după o deviere norocoasă. Golul egalizator al oaspeţilor, tot după o deviere, a venit din partea fundaşului suedez Jonas Brodin şi Minnesota a revenit cu succes în meci. Victoria lui Wild a fost asigurată de reuşita lui Ryan Suter, din repriza a 3-a şi de paradele uriaşului portar Devan Dubnyk, care a fost declarat omul partidei.

În celălalt meci al serii, Ottawa Senators (demolaţi de Chicago cu 24 de ore mai devreme, 2-8 acasă) au revenit cu o victorie extrem de importantă, 4-3 la Toronto! Vineri dimineaţă, de la ora 02:30, liderul clasamentului NHL, Tampa Nay Lightning, joacă în direct la Telekom Sport împotriva echipei canadiene Calgary Flames. 

Afla mai multe despre: chicagominnesotatelekomsportnhlexclusivhochei 

viewscnt
Articole similare