Experiențe împreună.
You are here:

A fost spectacol în Liga Campionilor Asiei I Shanghai a eliminat-o în sferturi pe campioana Chinei, Guangzhou Evergrade

A fost spectacol în Liga Campionilor Asiei I Shanghai a eliminat-o în sferturi pe campioana Chinei, Guangzhou Evergrade

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

În Asia, Liga Campionilor se apropie de sfârşit. Urmează faza semifinalelor. Câştigătoarea din urmă cu două sezoane a fost eliminată în sferturi după o dublă manşă thirller.

În Liga Campionilor Asiei, Shanghai SIPG e una dintre semifinaliste. Echipa la care evoluează Oscar, Hulk sau Ricardo Carvalho a eliminat-o în sferturi pe campioana Chinei, Guangzhou Evergrade. În tur, fotbaliştii lui Andre Villas-Boaş câştigaseră cu 4-0, dar au pierdut manşa a doua, scor 1-5. 

Regula golului marcat în deplasare nu s-a aplicat, astfel că soarta calificării a fost decisă la loviturile de departajare. Echipa lui Felipe Scolari a ratat doar prima execuţie, iar acest lucru a costat-o. 

Shanghai a transformat toate loviturile şi va juca în premieră în penultimul act. Dublă câştigătoare a competiţiei, Guangzhou cucerise ultimul trofeu în 2015, atunci când a învins-o cu 1-0 pe echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Ahli. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare