Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost spectacol în ziua a 3-a a Mastersului de la Madrid. Turneul continuă la Telekom Sport

A fost spectacol în ziua a 3-a a Mastersului de la Madrid. Turneul continuă la Telekom Sport

Tenis

Comentarii

Ziua a 3-a la Mastersul de la Madrid a adus una dintre cele mai spectaculoase partide ale anului. Benoit Paire şi Denis Shapovalov au jucat mai bine de două ore pentru callificarea în turul al 3-lea. 3 seturi a durat partida şi a câştigat canadianul. Benoit Paire a punctat însă la spectacol - a reuşit punctul meciului.

Un meci lung au avut şi Pablo Cuevas şi Jack Sock, mai ales că partida a fost întreruptă şi de o scurtă repriză de ploaie. În pauză, unul dintre numeroşii români angajaţi ca îngrijitor la turneul lui Ion Ţiriac a fost vedetă. El a fost aclamat de către suporteri pentru efortul depus pentru pregătirea terenului.

Meciul dintre Cuevas şi Sock a fost câştigat de uruguayan, care s-a impus cu scorul de 6-7, 6-4, 6-0. În turul secund s-a calificat şi Fernando Verdasco. Reprezentantul gazdelor a trecut de italianul Paolo Lorenzi cu 7-5, 6-4.

Seara a adus surprizele. Venit din calificări, Dusan Lajovic l-a învins pe Richard Gasquet după două seturi câştigate la tie break. Şi bulgarul Dimitrov a fost eliminat, din postura de favorit trei. Milos Raonic a servit impecabil şi a câştigat 7-5, 3-6, 6-3.
 
Turneul de la Madrid va continuă astăzi cu şase partide din 16-imile de finală. Printre ele şi cele ale lui Nadal şi Djokovic, ultimii doi campioni din capitala Spaniei.
 
PROGRAM 09/05/2018 ATP MADRID
TELEKOM SPORT 2
Ora 13:00, David Goffin - Robin Hasse
Ora 15:00, Novak Djokovic - Kyle Edmund
Ora 17:00, Rafael Nadal - Gael Monfils
Urmat de: Leonardo Mayer - Fernando Verdasco
 
TELEKOM SPORT 3
Ora 21:00: Federico Delbonis - Dominic Thiem 
Ora 22:30 Evgeny Donskoy - Alexander Zverev

 

Afla mai multe despre: atptenis madrid,  

viewscnt
Articole similare