Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A impresionat la FCSB, iar italienii îl compară cu Bale! Jucătorul care a explodat pur şi simplu în acest sezon

A impresionat la FCSB, iar italienii îl compară cu Bale! Jucătorul care a explodat pur şi simplu în acest sezon

Superliga

Comentarii

În cadrul rubricii "Un talent pe zi", site-ul italian Tuttomercatoweb.it prezintă astăzi unul dintre cei mai promiţători tineri jucători români.

Este vorba de Dennis Man, care e comparat cu galezul Gareth Bale, chiar dacă starul Realului şi-a început cariera ca fundaş stânga şi abia mai târziu s-a transformat într-un atacant de temut.

"E stângaci, dar joacă în flancul drept, aşa cum a devenit o tradiţie în fotbalul modern. Dennis man e un atacant lateral de calitate şi perspectivă, care iubeşte să dribleze cu piciorul stâng. Aminteşte de galezul Bale prin fizic şi prin predilecţia de a-şi folosi priciorul stâng, chiar dacă s-a format ca atacant şi e sigur că-şi va păstra acest rol cât timp va juca în România, ţinând cont de modul în care face diferenţa cu atingerile sale şi modul de deplasare.

Poate creşte din punct de vedere fizic, dar faptul că are peste 30 de meciuri în acest sezon arată clar încrederea acordată de clubul său
", scriu italienii.

Cu un sezon excelent în tricoul FCSB, Dennis Man are parte şi de susţinerea patronului, care tocmai a anunţat că i-a "betonat" contractul. Internaţionalul de tineret a semnat o nouă înţelegere, scadentă în 2022, în urma căreia va încasa 12.500 de euro lunar.

 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbbale 

viewscnt
Articole similare