Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început procesul în cazul antrenorului acuzat de abuzuri sexuale! A pledat vinovat pentru şase cazuri de pedofilie

A început procesul în cazul antrenorului acuzat de abuzuri sexuale! A pledat vinovat pentru şase cazuri de pedofiliegalerie foto

Special

Comentarii

Procesul fostului antrenor de fotbal Berry Bennell (63 de ani - foto, în perioada în care era antrenor), acuzat de abuz sexual în 55 de cazuri asupra 12 copii cu vârste între 8 si 15 ani, a început astăzi, anunţă presa din Marea Britanie.

În vârstă de 63 de ani, el a apărut la audiere prin videoconferinţă. El trebuie să răspundă la 55 de infracţiuni, de presupuse agresiuni asupra a 12 minori între 1979 şi 1991. El a pledat vinovat pentru şase capete de acuzare de atentat la pudoare.


12 foşti jucători antrenaţi de Berry Bennell în perioada junioratului l-au acuzat pe fostul tehnician de abuzuri petrecute între 1979 şi 1991.



Procesul are loc la Tribunalului Coroanei din Liverpool.


Transformarea peste ani a lui Barry Bennell

Fotbalistul care a rupt tăcerea

Cazul a fost adus în atenţia publicităţii în 2016, când Andy Woodward (foto jos), fost jucător la Crewe, a vobit pentru prima dată despre abuzurile suferite pe când era pregătit de Barry Bennell, lucru care i-a determinat şi pe alţi foşti fotbalişti să-şi povestească trăirile. Poliţia din Thames Valley a emis un comunicat în care relatează întreaga întâmplare.

Bennell, fost antrenor la echipele de juniori ale cluburilor Crewe Alexandra, Manchester City şi Stoke, a fost condamnat la patru ani de închisoare, în 1994, după ce a violat un tânăr fotbalist în timpul unui cantonament desfăşurat în Florida. Mai mult, acesta şi-a petrecut alţi nouă ani în spatele gratiilor, fiind condamnat în 1998, după ce pe numele său au fost înregistrate 23 de plângeri pentru abuzul asupra altor şase tineri fotbalişti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: berry bennellabux sexualantrenor 

viewscnt
Articole similare