Experiențe împreună.
You are here:

A început războiul pentru şefia FRF. Burleanu, acuzat de unul dintre contracandidaţi: "Unde au dispărut acele milioane de euro?"

A început războiul pentru şefia FRF. Burleanu, acuzat de unul dintre contracandidaţi: "Unde au dispărut acele milioane de euro?"

Fotbal intern

Marcel Puşcaş tocmai ce şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia FRF şi a început deja să-şi atace unul dintre contracandidaţi, pe actualul şef al forului, Răzvan Burleanu.

"Când au venit la FRF, oamenii din actuala conducere au găsit în conturi 7 milioane de euro. Acum, federaţia are datorii de 6 milioane. Faceţi socoteala. Mie îmi ies 13 milioane de euro în minus. Cum se poate ajunge aici în 3 ani?", a Marcel Puşcaş la ProSport LIVE.

Marcel Puşcaş a candidat şi la alegerile din 2014. El a renunţat la candidatură chiar în cadrul Adunării Generale, pentru a-l susţine pe actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. În schimbul acestei susţineri, Puşcaş a fost cooptat în echipa administrativă a FRF, din care s-a retras în acest an.

Mai mult, pe lângă Puşcaş, Burleanu va mai avea un contracandidat puternic, susţinut de Generaţia de Aur. Este vorba de Florin Prunea, fost angajat al FRF în mandatul lui Mircea Sandu, dat afară de Burleanu imediat după ce a câştigat alegerile.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Se retrage Burleanu după anunţul că Lupescu va candida la şefia FRF? VIDEO | "Ştim de această variantă şi o luăm în calcul!"PlayPlay

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul medic al lotului naţional de fotbal, Pompiliu Popescu, în prezent component al echipei formată din componenţii Generaţiei de Aur care va încerca să propulseze un candidat spre postul de preşedinte al FRF, a vorbit despre posibilitatea ca Ionuţ Lupescu să candideze la alegerile din aprilie 2018.