Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la FCSB şi mărturiseşte: ”Oricine poate lucra cu Gigi Becali. Se poate lucra foarte uşor cu el”

A jucat la FCSB şi mărturiseşte: ”Oricine poate lucra cu Gigi Becali. Se poate lucra foarte uşor cu el”

FCSB

Comentarii

Lucian Sănmărtean a vorbit despre noul antrenor al formaţiei roş-albastre, Dinu Todoran.

Lucian Sănmărtean: ”Se poate lucra foarte uşor cu Gigi Becali!” 

Fostul internaţional român, care a jucat pentru echipa lui Gigi Becali, crede că patronul roş-albaştrilor este un conducător cu care se poate colabora: ”Oricine poate lucra cu Gigi Becali. Crezi că dacă Gigi Becali impune toate lucrurile, nu se poate lucra cu el? Înainte de toate este un om, este un om de afaceri, dacă nu te aliniezi la doleanţele lui...cred că se poate lucra cu Gigi Becali foarte uşor. Dar trebuie să ai dialogul cu el, să discuţi cu el şi să îl faci să înţeleagă ceea ce tu îţi doreşti şi să ai rezultate” a mărturisit Lucian Sănmărtean.

Noul antrenor al FCSB-ului, Dinu Todoran este apreciat de fostul mare jucător român: ”Dinu are abilitatea de a discuta cu patronul, cred că şi patronul îl apreciază pentru că este un tip deştept. Nu doar că l-a luat din biserică” a explicat Sănmărtean.

Ajuns la 41 de ani, Lucian Sănmărtean a juact pentru echipa lui Becali între 2015 şi 2015. În cariera sa a mai trecut pe la Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui, Al Ittihad, Pandurii, Al Taawoun şi FC Voluntari. Pentru reprezentativa României a jucat între 2002 şi 2016 adunând 21 de selecţii.

Afla mai multe despre: lucian sănmărtean 

viewscnt
Articole similare