Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la unele dintre cele mai mari cluburi europene, dar a recunoscut că fotbalul nu-i mai face plăcere: "Presiunea e enormă şi cauzează depresie"

A jucat la unele dintre cele mai mari cluburi europene, dar a recunoscut că fotbalul nu-i mai face plăcere: "Presiunea e enormă şi cauzează depresie"
Comentarii

Fotbalistul Fiorentinei, Kevin-Prince Boateng (32 de ani), s-a declarat nemulţumit de modul în care s-a transformat fotbalul în prezent şi a recunoscut cu care se confruntă jucătorii profesionişti.

Kevin-Prince Boateng critică fotbalul modern

"Fotbalul a devenit o afacere şi jucătorii sunt doar nişte numere. Dacă nu te ridici la nivelul aşteptărilor, eşti înlocuit. E simplu. Nu există loialitate şi e trist. E necesar un sondaj în rândul fotbaliştilor, în care să fie întrebaţi dacă încă au plăcerea de a se antrena şi dacă încă le place să joace. Este o muncă pentru profesionişti. Presiunea e enormă şi cauzează depresie. Sunt momente când îmi place să joc şi momente când nu-mi mai place", a declarat jucătorul. 

De asemenea, Boateng a observat şi criticat comportamentul jucătorilor tineri: "Nu-şi mai lucrează talentul, iar eu ştiu ce înseamnă asta, pentru că am făcut asta de multe ori. Unii conduc Mercedes la 10 ani şi cred că se pot descurca doar prin talent, nu şi prin muncă. Fără antrenament suplimentar, nu vei reuşi! Acum stau pe Instagram şi pe PlayStation. Sunt ultimii la antrenament şi primii care pleacă. Fotbalul s-a schimbat, la fel ca o societate", a mai spus jucătorul Fiorentinei. 

Născut în Berlin, Germania, dar cu naţionalitate ghaneză, Kevin-Prince Boateng a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale. Totuşi, viaţa extrasportivă i-a afectat prestaţiile de pe terenul de fotbal. 

De-a lungul carierei, Kevin-Prince Boateng a jucat la: Hertha, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, AC Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelona şi Fiorentina. 

Afla mai multe despre: kevin-prince boatengbarcelonafiorentina 

viewscnt
Articole similare