Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat din Olanda, a semnat cu Viitorul şi Gică Hagi l-a surprins în totalitate

A plecat din Olanda, a semnat cu Viitorul şi Gică Hagi l-a surprins în totalitate

Superliga

Comentarii

Bradley de Nooijer, unul dintre cele mai interesante transferuri făcute de Hagi în vară, spune că se simte excelent în România şi aventura la Viitorul l-a ajutat să se dezvolte. Fundaşul stânga a venit de la FC Dordrecht, Olanda.

Bradley de Nooijer este un nou pariu pentru Gică Hagi. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost transferat în vară de Viitorul, deşi nu reuşise să impresioneze la FC Dordrecht. Dar s-a dovedit că Hagi a fost inspirat. De Nooijer a jucat din ce în ce mai mult pentru Viitorul şi evoluţiile sale au crescut constant.

Bradley de Nooijer spune că aventura din România îi prinde bine. Mai ales că locuia cu familia în Olanda, iar tatăl său i-a fost antrenor la Dordrecht: ”A fost un nou început pentru mine. Pentru prima dată, am locuit singur şi trebuia să iau eu deciziile. A fost bine pentru mine. Vorbesc des cu mama, în fiecare zi”, a povestit De Nooijer pentru pzc.nl.

Bradley de Nooijer spune că a fost impresionat de popularitatea lui Gică Hagi: ”Oriunde mergem, toată lumea vrea să facă o poză cu el: politişti, suporteri adverşi, toţi. Şi când merg la supermarket, mă întreabă uneori: ”Tu joci la Hagi?” Omul ăsta e atât de mare aici...”

Afla mai multe despre: viitorulbradley de nooijergica hagiliga 1 

viewscnt
Articole similare