Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„A plecat şi Conte de la Inter”. Cum a reacţionat Leo Grozavu când a fost întrebat de viitorul său la Sepsi

„A plecat şi Conte de la Inter”. Cum a reacţionat Leo Grozavu când a fost întrebat de viitorul său la Sepsi

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu a încheiat sezonul cu Sepsi pe locul 4 din play-off şi pe numele său au venit oferte importante.

Sepsi a terminat sezonul cu o victorie pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-0.

„Această victorie e importantă pentru moralul nostru. Am luat cele trei puncte. Am reuşit să odihnesc jucători care au jucat mult în acest sezon. Urmează un meci important pentru tot clubul. (n.r. preferinţă la baraj) Nu există ce echipă ne dorim la baraj. Nu există. Noi trebuie să jucăm la nivel maxim. E meciul sezonului. Ar fi încununarea unui sezon excelent. Ar fi prima dată în Europa, vă daţi seama. Eu îi susţin”, a declarat Leo Grozavu la finalul partidei de pe teren propriu.

Claudiu Petrilă a fost împrumutat de CFR Cluj la Sepsi în actualul sezon, însă înţelegerea expiră şi tânărul jucător se va întoarce în Gruia. „Petrila revine la CFR da. Va fi o pierdere mare. A fost un jucător care şi-a spus cuvântul. Vor pleca jucători dar nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt zvonuri momentan, nu pot să vă zic nimic acum„ a conchis Grozavu.

Pleacă sau nu Grozavu de la Sepsi?

CFR Cluj s-ar fi interesat zilele acestea de Leo Grozavu (53 de ani), antrenor care îşi termină contractul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Leo Grozavu îşi duce la bun sfârşit înţelegerea cu Sepsi. Antrenorul ar fi intrat în vizorul clujenilor, care sunt dispuşi să îi ofere un salariu extrem de motivant, anunţă gsp.ro. Conform sursei citate anterior, ardelenii vor să îi ofere lui Grozavu un salariu de 18.000 de euro pe lună, cu 3.000 de euro peste ce are acum Iordănescu jr. şi cu bonusuri atractive pentru noul sezon.

Grozavu a avut un sezon remarcabil la Sf. Gheorghe: a calificat echipa în play-off şi a avut rezultate bune cu echipele de pe podium.
Ce oferă CFR-ul:

  •     salariu de 18.000 milioane de euro
  •     500.000 de euro pentru titlu şi încă 1,2 milioane de euro dacă duce echipa în grupele UCL

Ce spune Grozavu:

„Vreau să rpmânem conectaţi la joc. Îmi doresc să român la Sf. Gheorghe. Nu am semnat. Dar îmi doresc. Pleacă Conte, pleacă Iordănescu, ce contează dacă pleacă Grozavu sau nu:? Sunt zvonuri. Nu pot confirma nimic”, a declarat Leo.

Afla mai multe despre: sepsiantonio conteleo grozavu 

viewscnt
Articole similare