Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A prins curaj! Găman, mesaj clar pentru patronul echipei: "Eu niciodată nu am vorbit de rău pe cineva, educaţia mea a fost să nu jignesc!"

A prins curaj! Găman, mesaj clar pentru patronul echipei: "Eu niciodată nu am vorbit de rău pe cineva, educaţia mea a fost să nu jignesc!"

FCSB

Comentarii

Valerică Găman are trei zile de antrenamente sub comanda lui Nicolae Dică şi crede că în maximum două săptămâni va fi la potenţialul maxim.

"Ştiu că am mai fost dorit de Steaua atunci când eram la Craiova, dar şi pe finalul perioadei de la Astra. Am ajuns aici atunci când a fost momentul potrivit. Sunt liniştit, vreau să-mi fac treaba şi să joc cât mai bine. Nu va avea nimeni cum să mă acuze când eu îmi fac treaba. Am avut mai multe oferte în această iarnă şi cred că am ales-o pe cea mai bună. A contat şi faptul că Steaua luptă an de an la titlu, joacă în Europa, iar mie îmi place să joc, mai ales la vârsta asta, la o echipă cu pretenţii. Mă bucur că sunt aici şi nu trebuie să mă justific în faţa nimănui de ce am semnat aici!", spune Găman.

"Am întâlnit fel de fel de patroni şi nu am avut probleme. Nu o să bag în seamă declaraţiile la adresa mea sau o să încerc să nu îi dau motive patronului să mă critice. Eu niciodată nu am vorbit de rău pe cineva, educaţia mea a fost să nu jignesc! Sunt în urmă cu pregătirea fizică pentru că în ultimele trei săptămâni nu a fost ceva centralizat. O să văd ce-mi cere preparatorul fizic, ce am de făcut şi vom vedea când intru. Eu cred că în două săptămâni o să fiu sută la sută. Trag tare la fiecare antrenament şi voi juca atunci când mi se va cere!", a mai spus noul fundaş central. 

Afla mai multe despre: valerica gamansteauafcsbgigi becalimesaj 

viewscnt
Articole similare