Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ratat 4 luni pentru 14 secunde! Starul de 25 de milioane de euro care nu poate juca deşi nu e accidentat. Cel mai ciudat caz din Premier League

A ratat 4 luni pentru 14 secunde! Starul de 25 de milioane de euro care nu poate juca deşi nu e accidentat. Cel mai ciudat caz din Premier League

Premier League

Comentarii

Portughezul Adrien Silva face obiectul uneia dintre cele mai ciudate situaţii din fotbalul actual.

Mijlocaşul portughez de 28 de ani a fost cumpărat de Leicester City de la Sporting Lisabona în ultima zi a perioadei de transferuri din vară, însă fosta campioană din Premier League a înregistrat mutarea la FIFA la 14 secunde (!) după expirarea ferestei de mercato.

Din acest motiv, Adrien Silva nu poate fi folosit până în iarnă, iar portughezul are doar permisiunea să se antreneze alături de jucătorii lui Leicester. Clubul englez şi Adrien Silva şi-au căutat dreptatea inclusiv la TAS, însă fără succes, aşa că mijlocaşul trebuie să aştepte luna ianuarie pentru a putea juca.

I-a impresionat la antrenamente: "E cel mai tehnic jucător al echipei"



Sub titlul "Curiosul caz al lui Adrein Silva", Daily Mail notează astăză că mijlocaşul impresionează zi de zi la antrenamentele lui Leicester, iar acesta ar fi fost aproape sigur titular în echipa "albaştrilor".

"Îşi arată clasa prin modul în care se deplasează cu mingea la picior. Din punct de vedere tehnic, el ar putea fi cel mai bun jucător al lui Leicester", a declarat o sursă din cadrul clubului pentru Daily Mail.

25 de milioane de euro a plătit Leicester pentru transferul lui Adrien Silva.
 

Afla mai multe despre: adrien silvaleicestertransfersporting lisabona 

viewscnt
Articole similare