Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A scris istorie, dar era momentul să iasă din scenă. Surprinzător! Unde poate ajunge Gianluigi Buffon, la aproape 42 de ani

A scris istorie, dar era momentul să iasă din scenă. Surprinzător! Unde poate ajunge Gianluigi Buffon, la aproape 42 de ani
Comentarii

Legendarul portar Gianluigi Buffon, ajuns la 41 de ani, este pe cale să semneze cu o nouă echipă.

Trei cluburi sunt interesate de serviciile italianului. Ultimul club intrat pe pista aducerii lui Buffon este, conform Daily Mail, Leeds United, după ce FC Porto şi Fluminense şi-ar fi manifestat şi ele interesul pentru goalkeeper-ul italian.

Deşi este unul dintre cele mai importante cluburi din istoria fotbalului englez, Leeds United n-a mai jucat în Premier League din sezonul 2003-2004. În prezent în Championship, eşalonul secund din Anglia, gruparea de pe Elland Road are în palmares un titlu, o Cupă, o Cupă a Ligii Angliei, două Supercupe ale Angliei şi două Cupe ale Oraşelor Târguri (viitoarea Cupă UEFA şi Europa League).

Leeds a jucat şi o finală de Cupa Campionilor (pierdută cu Bayern Munchen în 1975) şi una de Cupa Cupelor.

Gianluigi Buffon, care va împlini 42 de ani în ianuarie anul viitor, s-a despărţit în această vară de Paris Saint-Germain, după doar un sezon petrecut pe Parc des Princes. Buffon a mai jucat la Parma (1995-2001) şi Juventus (2001-2018), având în palmares nouă titluri de campion al Italiei şi un titlu mondial, printre multe alte trofee.

Afla mai multe despre: buffon 

viewscnt
Articole similare