Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat!". CFR, transfer de ULTIMĂ ORĂ! Atacantul, sub comanda lui Dan Petrescu

"A semnat!". CFR, transfer de ULTIMĂ ORĂ! Atacantul, sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit un transfer de ultimă oră pe finalul perioadei de mercato. Ze Gomes (23 de ani) a semnat cu CFR Cluj după ce a făcut vizita medicală, iar atacantul se află sub comanda lui Dan Petrescu.

Cu Gabriel Debeljuh accidentat, CFR Cluj a căutat un atacant care să-l înlocuiască pe vârful din Croaţia şi l-a găsit. Ze Gomes, atacant portughez, "a semnat pe trei ani", după ce a făcut vizita medicală, deşi iniţial au fost probleme cu transferul, care a întârziat.

"A semnat!". CFR, transfer de ULTIMĂ ORĂ! Atacantul, sub comanda lui Dan Petrescu

Accidentarea lui Gabriel Debeljuh a dat planurile CFR-ului peste cap. Campioana României s-a calificat în grupele Conference League şi, imediat după performanţa din Gruia, Dan Petrescu a cerut transferuri pentru a avea un lot competitiv, având în vedere faptul "feroviarii" sunt angrenaţi pe trei fronturi în acest sezon.

Transferul lui Ze Gomes, întârziat din cauza unor probleme la vizita medicală, s-a perfectat în cele din urmă. Potrivit jurnalistului Luca Bendoni, Ze Gomes "a semnat şi e noul jucător al lui CFR Cluj", după ce a trecut vizita medicală.

Potrivit sursei citate, atacantul portughez va avea un salariu de peste 100.000 euro pe lună în ultimul an de contract, în funcţie de performanţele pe care le va avea în Gruia. Ze Gomes a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de italienii de la Seregno, cu care a jucat în Serie C.

Crescut de Benfica, Ze Gomes a fost considerat multă vreme un mare talent al fotbalului din Portugalia, cel mai bun fotbalist de la turneul final U17 în 2016.

Benfica, unde a trecut pe la toate grupele de vârstă, Portimonense, Lechia Gdansk, Cherno More şi Seregno sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Ze Gomes.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Ze Gomes în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ze gomes transfer cfr clujcfr cluj transfer ze gomesze gomes cfr cluj 

viewscnt
Articole similare