Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat cu FCSB în această iarnă, dar Bogdan Vintilă încă nu l-a sunat: ”Nu ştiu cine m-a dorit, probabil că oamenii de acolo”

A semnat cu FCSB în această iarnă, dar Bogdan Vintilă încă nu l-a sunat: ”Nu ştiu cine m-a dorit, probabil că oamenii de acolo”

Superliga

Comentarii

Andrei Miron a fost transferat de FCSB, dar a plecat în cantonament cu FC Botoşani. Fundaşul de 25 de ani susţine că n-a primit încă vreun telefon din partea lui Bogdan Vintilă.

Andrei Miron este primul jucător pe care FCSB l-a cumpărat în această iarnă. Fundaşul de 25 de ani a fost cedat gratis, dar FC Botoşani a păstrat 30% dintr-un eventual transfer. O altă condiţie pusă de Valeriu Iftime a fost ca Miron să rămână încă trei etape la FC Botoşani, în speranţa că va prinde un loc în play-off. În tot acest timp, Andrei Miron spune că încă n-a fost sunat de Bogdan Vintilă, dar nici de altcineva din conducerea FCSB-ului.

”Obiectivul meu este să intru şi să prind un loc în echipă. (Cu Bogdan Vintilă ai apucat să vorbeşti?) Nu. Nu am vorbit cu nimeni până acum. Doar am semnat contractul şi atât. (Dar tu ştii cine te-a dorit la FCSB?) Nu ştiu cine m-a dorit la FCSB. Probabil oamenii de acolo, nu ştiu, antrenorul, Gigi, Meme, nu ştiu”, a declarat Andrei Miron.

În schimb, Andrei Miron a luat deja legătura cu viitorii colegi de la FCSB: ”Am vorbit cu câţiva băieţi de la FCSB, am mulţi prieteni acolo. Mi-au dat mesaje, m-au încurajat, m-au felicitat, au zis că mă aşteaptă la echipă”.

Miron a plecat în cantonament cu FC Botoşani

În această dimineaţă, Andrei Miron a urcat în avionul care a dus-o pe FC Botoşani în Antalya, unde urmează să-şi desfăşoare cantonamentul. Miron spune că şi-ar fi dorit totuşi să facă pregătirea cu FCSB: ”Merg cu Botoşani în cantonament, trebuie să mă pregătesc bine. Mai am de jucat aici 3 meciuri şi sper să ne calificăm în play-off. Aşa s-au înţeles patronii, nu am ce să fac. Prima dată am zis că vreau să fac cantonamentul cu FCSB, dar nu s-a putut. Merg cu Botoşani în cantonament şi mă pregătesc bine pentru anul acesta”, a mai spus Miron.

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare