Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abramovic negociază cu un om de afaceri chinez care ar urma să investească în Chelsea 500 de milioane de lire

Abramovic negociază cu un om de afaceri chinez care ar urma să investească în Chelsea 500 de milioane de lire

Premier League

Comentarii

Roman Abramovic se află în discuţii un om de afaceri chinez care ar urma să investească în clubul Chelsea nu mai puţin de 500 de milioane de lire sterline. Nu este însă vorba despre vânzarea vreunei acţiuni din club.

Publicaţia The Sun susţine că Roman Ambramovic a găsit un om de afaceri dispus să investească în noul stadion al lui Chelsea. Identitatea acestuia nu a fost făcută publică, dar ar fi vorba despre un investitor chinez. Acesta ar urma să vină cu 500 de milioane de lire sterline, bani ce ar fi investiţi în noua arenă a lui Chelsea.

În urma acestei înţelegeri, Roman Ambramovic n-ar ceda nici măcar o acţiune din clubul pe care-l deţine. În schimb, investitorul chinez ar urma să-şi recupereze investiţia din exploatarea noului stadion. Noua arenă a lui Chelsea urmează să fie construită pe locul pe care se află actualul stadion, va avea 60.000 de locuri - aproape dublu faţă de acum - şi ar urma să fie gata până la startul sezonului 2021-2022.

De când a preluat-o pe Chelsea, în 2003, Roman Abramovic a investit în clubul londonez mai bine de un miliard de lire sterline şi nu pare dispus să plătească şi pentru noul stadion.

Afla mai multe despre: roman abramovicchelseastadionchina 

viewscnt
Articole similare