Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Achiziţie de senzaţie făcută de Paul Pogba, Ivan Rakitic, Dele Alli şi Mesut Ozil! E ultima fiţă în materie de echipament sportiv

Achiziţie de senzaţie făcută de Paul Pogba, Ivan Rakitic, Dele Alli şi Mesut Ozil! E ultima fiţă în materie de echipament sportiv
Comentarii

Adidas Fotbal a lansat noul Predator 18+ 360 Control, care urmează să fie purtat pe teren de jucători celebri precum Paul Pogba, Ivan Rakitici, Dele Alli şi Mesut Ozil.

Predator este disponibil în culorile negru, roşu şi auriu şi este caracterizat de ţesătura îmbunătăţită care îmbracă glezna ca o şosetă. Ţesătura se extinde în mod natural pe forma piciorului în timp ce oferă o susţinere adecvată.

"Atunci când am proiectat Predator 18+ 360 Control am vrut să creăm cea mai inovatoare gheată de pe piaţă şi în acelaşi timp să rămânem fideli elementelor care au făcut din Predator un pantof emblematic. Am vrut să creăm ghetele de fotbal pentru acei jucători care controlează meciul printr-o lovitură decisivă sau printr-o pasă de geniu peste apărători. Noul Predator va oferi atleţilor precum Paul Pogba şi Dele Alli instrumentele de care au nevoie pentru a îşi maximiza creativitatea; printre acestea ar fi introducerea CONTROLSKIN şi a unei noi configuraţii hibrid a crampoanelor care să susţină mişcarea dinamică cerută de atleţii profesionişti", spune Sam Sandy, designer Adidas. De asemenea noile ghete sunt disponibile şi pentru sală sau teren sintetic.

Afla mai multe despre: adidasfotballansareghetepredator 

viewscnt
Articole similare