Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ACS Poli Timişoara are probleme serioase de lot înainte de meciul cu FCSB: ”Cred că o să bag juniorii”

ACS Poli Timişoara are probleme serioase de lot înainte de meciul cu FCSB: ”Cred că o să bag juniorii”

Superliga

Comentarii

Meciul dintre ACS Poli Timişoara şi FCSB, din etapa a 15-a a Ligii I, va fi unul extrem de complicat pentru Nicolae Dică şi Ionuţ Popa. Ambele formaţii se confruntă cu probleme serioase de lot.

Ionuţ Popa, antrenorul timişorenilor, a declarat că ACS Poli Timişoara are probleme mari de lot înainte de jocul cu FCSB. 

”Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători. A venit din senin şi accidentarea lui Creţu, l-am scos din lot. După meciul cu Tomnatic a fost în regulă şi acum spune că are probleme. Meciul era necesar, pentru că am încercat să folosesc alţi jucători, alt sistem, era nevoie de o echipă de D. Nu a fost cu durităţi. Adversarul nu a opus rezistenţă. Am fost destul de mulţumit. Încerc să fac ceva. Dacă spun că nu am jucători, devin plângăcios", a declarat Ionuţ Popa.

Nici Nicolae Dică nu poate alinia cea mai bună garnitură la meciul cu timişorenii. Antrenorul steliştilor va menaja mai mulţi jucători care acuză o stare de oboseală după duelul cu Hapoel Beer Sheva, dar FCSB are şi o listă importantă de indisponibili.

Benzar s-a accidentat în meciul din Europa League şi va lipsi trei săptămâni, Alibec este exclus din lot din cauza problemelor de indisciplină, iar Golofca, Achim şi De Amorim evoluează mai mult la echipa a doua.

Afla mai multe despre: timisoarafcsbliga 1dicaionut popasteaua 

viewscnt
Articole similare