Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum e oficial! Real Madrid are un nou şeptar! El preia numărul legendar purtat de Raul sau Cristiano Ronaldo

Acum e oficial! Real Madrid are un nou şeptar! El preia numărul legendar purtat de Raul sau Cristiano Ronaldo
galerie foto

Real Madrid

Comentarii

UPDATE | Răscumpărat de Real Madrid de la Olympique Lyon, atacantul Mariano Diaz urmează să fie prezentat oficial, iar presa din Spania anunţă că vârful va prelua din acest sezon tricoul cu numărul 7, purtat în ultimele decenii de legendarii Raul Gonzalez şi Cristiano Ronaldo

Articolul iniţial

Real Madrid a anunţat, miercuri seară, că a ajuns la un acord cu Olympique Lyon pentru transferul atacantului dominican Mariano Diaz.

În vârstă de 25 de ani, Mariano revine după doar 14 luni la Real Madrid, club care a păstrat o opţiune de răscumpărare a atacantului, pentru 22 de milioane de euro.

Conducerea campioanei Europei a decis să activeze această clauză în momentul în care a fost informată că Lyon are un acord cu Sevilla pentru transferul atacantului, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, plus bonusuri în valoare de alte cinci milioane de euro.

Mariano a semnat un contract valabil cinci ani cu Real Madrid şi urmează să fie prezentat oficial vineri după-amiază, se precizează în comunicat.

 

 

Atacantul dominican a ajuns la academia clubului Real Madrid în 2011, iar în sezonul 2015/2016 a făcut pasul la echipa secundă, înscriind 25 de goluri. La finalul sezonului, a fost promovat de Zinedine Zidane la prima echipă. Concurenţa a fost, însă, acerbă. În acel moment, pe lângă Karim Benzema şi Gareth Bale la Real Madrid se mai aflau Cristiano Ronaldo şi Alvaro Morata. 302 minute a adunat Mariano la Real Madrid, în sezonul 2016/2017, şi a reuşit să înscrie cinci goluri şi să dea două pase decisive. 

La finalul sezonului, Real Madrid l-a vândut la Lyon, pentru opt milioane de euro, pentru care a marcat 21 de goluri, dintre care 18 în Ligue 1.

Afla mai multe despre: marianoreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare