Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum s-a aflat tot! Ce a scris Colţescu în raport după ce l-a eliminat pe Cioinac: ”Hai, bă, să sărim acum toţi pe el”

Acum s-a aflat tot! Ce a scris Colţescu în raport după ce l-a eliminat pe Cioinac: ”Hai, bă, să sărim acum toţi pe el”

Superliga

Comentarii

Sebastian Colţescu l-a eliminat pe Ionuţ Cioinac în meciul Dinamo-Poli Iaşi, dar fotbalistul s-a apărat şi a spus că nu l-a jignit deloc pe arbitru. Mai mult, l-a acuzat că are probleme serioase după perioada în care a încercat să se sinucidă

Gazeta Sporturilor a aflat ce a scris Colţescu în raportul de joc şi motivul pentru care arbitrul a decis să-i dea roşu lui Cioinac.

Surse de la Comisia de Disciplină au dezvăluit ce a scris Colţescu în raportul de meci trimis la FRF: "În momentul în care i-am dat cartonaşul galben jucătorului Mihalache, Ionuţ Cioinac a început să ţipe pe teren «Hai, bă, să sărim toţi pe el să vedem dacă ne dă galben la toţi!». În acel moment i-am dat cartonaşul galben jucătorului de la Iaşi, iar el a început să-mi adreseze cuvinte jignitoare:

«Băi nesimţitule, băi jegosule, ce faci tu, bă, aici?». Atunci l-am eliminat, dar a refuzat să părăsească terenul, continuând să înjure şi să ameninţe. După ce i-am indicat de mai multe ori să părăsească terenul, am ridicat mâna arătând trei minute în care trebuie să iasă de pe suprafaţa de joc", scrie în raportul fluieraşului craiovean.

Afla mai multe despre: coltescucioinacraportliga 1poli iasi,  

viewscnt
Articole similare