Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuze dure pentru şefii FRF: "Se fuge de responsabilitate prin pasarea pisicii"

Acuze dure pentru şefii FRF: "Se fuge de responsabilitate prin pasarea pisicii"

FRF

Comentarii

Marcel Puşcaş, membru fără drept de vot în Comisia Tehnică a FRF, a transmis un mesaj prin intermediul paginii de Facebook, în care susţine că actuala conducere fuge de responsabilităţi.

"Când scaunul de sub fund e mai important decât fotbalul însuşi
-se întâmplă-

M-am pronunţat pe tema selecţionerului acum un an, înaintea startului preliminariilor pt CM din Rusia. Orgoliul, trufia şi mândria i-au făcut pe unii să se creadă ATOATEŞTIUTORI. Au vrut să scape de "dracu'", care nu-i lasă să aibă controlul vestiarului echipei naţionale şi care nu participă la dezvoltarea cultului personalităţii, în favoarea unui aburit-obedient foarte scump.

Consilierul şi preşedintele au apelat la ... kinetoterapeut pentru a rezolva o problemă care se dorea strict de imagine pentru obţinerea unui nou mandat. Fotbalul le-a demonstrat, în ciuda avertizărilor mele, că îţi poate juca feste când ţi-e lumea mai dragă. Eu am văzut acest film. Chiar am jucat în el. I-am avertizat de bine şi ei mi-au răspuns prin anularea dreptului de vot în Comisia tehnică structurată pt a putea fi manipulată.

Rezultatul? 15 milioane de euro zburaţi din fotbalul românesc. Acum se fuge de răspundere prin pasarea pisicii în curtea celebrei comisii tehnice. Celebritatea i-a adus-o lipsa de rezultate şi de profesionalism a deciziei celor trei amintiţi mai sus.

Dă-i românului mintea de pe urmă! Sunt curios dacă va răspunde cineva pt pagubă şi imagine. Probabil că după această luare de poziţie voi fi vinovat tot eu. Deh, vezi Doamne, nu sunt în echipă! Eu sunt într-o echipă: cea a fotbalului! E rău când sunt mai importante scaunul de sub fund şi obţinerea unui nou mandat decât fotbalul românesc! Goana din "no name" spre apostolism e grea, aproape imposibilă, când n-ai fundament. S-a cules ce s-a semănat", a scris Marcel Puşcaş pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: echipa nationalafrfcomisia tehnicamarcel puscasrazvan burleanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare