Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Nemec a avut ofertă din Belgia. Motivul pentru care transferul nu s-a mai realizat

Adam Nemec a avut ofertă din Belgia. Motivul pentru care transferul nu s-a mai realizat

Stranieri

Comentarii

Jurnaliştii din Belgia susţin că Mircea Rednic a vrut să-l transfere pe Adam Nemec la Mouscron, însă atacantul lui Dinamo este prea scump. Nemec are ofertă clară de la FCSB, club care-i oferă, printre altele, un salariu lunar de 25.000 de euro.

Mouscron a avut un început bun de sezon şi ajunsese la un moment dat în preajma podiumului, în ciuda faptului că anul trecut a evitat retrogradarea în ultima etapă. Însă trece acum printr-o criză de rezultate. Echipa lui Mircea Rednic are cinci eşecuri în ultimele şase meciuri, serie care a dus-o până pe locul 11.

Rednic le-a transmis conducătorilor că are nevoie de întăriri, însă nu dispune de un buget prea consistent. Site-ul voetbalnieuws.be susţine că Mouscron a încercat să-l transfere pe Adam Nemec, însă atacantul de 32 de ani este o variantă prea scumpă, aşa că a renunţat. Rednic ar fi trebuit să-i plătească lui Dinamo în jur de 400.000 de euro, în timp ce jucătorul îşi doreşte un salariu anual de aproximativ 300.000 de euro.

Drept urmare, antrenorul lui Mouscron încearcă acum să găsească o variantă mai accesibilă. Potrivit voetbalnieuws.be, pe lângă atacant, Rednic şi-ar mai dori să transfere un portar, un fundaş şi un mijlocaş.

Afla mai multe despre: dinamoadam nemecliga 1mouscronmircea rednic 

viewscnt
Articole similare