Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Adevărata frică m-a cuprins când am înţeles că nu mai primesc oxigen". Pepe Reina, experienţă traumatizantă din cauza coronavirus!

"Adevărata frică m-a cuprins când am înţeles că nu mai primesc oxigen". Pepe Reina, experienţă traumatizantă din cauza coronavirus!
Comentarii

Pepe Reina, fost portar la Barcelona, Napoli, Liverpool, împrumutat pentru moment de AC Milan celor de la Aston Villa, şi-a povestit experienţa de coşmar cu coronavirusul. Deşi nu a fost confirmat oficial ca infectat cu acest nou virus, Reina a avut bifat toate simptomele noii pandemii la începutul lunii.

Portarul de 37 de ani a povestit că a fost cea mai terifiantă experientă din viaţa lui. Totul a început cu o oboseală accentuată, a continuat cu febră şi o tuse seacă peste care s-a suprapus o durere constantă de cap. Punctul culminant l-a reprezentat o jumătate de oră de coşmar.

"Adevărata frică m-a cuprins când am înţeles că nu mai primesc oxigen. E ca şi când gâtul mi-ar fi fost închis."

Reina s-a simţit rău cu o săptămână înainte de perioada critică şi spune că şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu pune în pericol sănătatea soţiei, a celor cinci copii şi doi cumnaţi, cu care împarte o "vilă generoasă".

Experienţa i-a schimbat şi perspectiva în care vede finalitatea acestui sezon: "Fotbalul nu poate fi o prioritate acum! Nu e important să încheiem sezonul. Cunosc foarte bine toate interesele din jurul fotbalului, în special cele economice, însă acum pe primul lor trebuie să treacă sănătatea oamenilor", a mai spus Reina

 

Afla mai multe despre: pepe reinacoronavirus 

viewscnt
Articole similare