Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Salah nu s-a bucurat după golul marcat cu Chelsea! Toţi au crezut că din respect pentru fosta sa echipă

Adevăratul motiv pentru care Salah nu s-a bucurat după golul marcat cu Chelsea! Toţi au crezut că din respect pentru fosta sa echipă

Premier League

Comentarii

Liverpool - Chelsea, scor 1-1, în derby-ul etapei din Premier League. Cele două echipe au oferit un meci spectaculos pe Anfield şi au încheiat la egalitate, după golurile marcate de Salah (65) şi Willian (85).

Egipteanul lui Liverpool a ajuns la al 10-lea gol marcat în acest sezon pentru "cormorani", în 13 partide, şi e golgheterul echipei.

Golul lui Salah a produs o explozie de bucurie pe Anfield, însă fotbalistul venit în vară de la AS Roma nu a sărbătorit în niciun fel reuşita. Acesta şi-a invitat şi colegii la calm şi a ridicat mâinile în aer, iar mulţi au speculat că decizia are legătură cu faptul că Salah a fost jucătorul lui Chelsea între 2014 şi 2016.

Gestul lui Salah a avut însă o altă însemnătate. Mijlocaşul nu a sărbătorit golul în semn de respect pentru victimele atacului sângeros de la o moschee din Sinai (Egipt), în care au fost ucise 184 de persoane şi peste 100 au fost rănite.


 

Afla mai multe despre: salahegiptgolchelsealiverpool 

viewscnt
Articole similare