Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Ştefan Radu nu mai vine la naţională: "Asta l-a deranjat"

Adevăratul motiv pentru care Ştefan Radu nu mai vine la naţională: "Asta l-a deranjat"

Echipa națională

Comentarii

Contra şi-a impus obiective serioase în momentul în care a venit la conducerea echipei naţionale. Printre ele, cu siguranţă, se află şi readucerea lui Ştefan Radu la prima reprezentativă. Noul selecţioner a recunoscut, la conferinţa sa de prezentare, că are de gând să meargă la Roma pentru a discuta cu fundaşul lui Lazio.

Fost coleg la naţională cu Ştefan Radu, dar şi cu Contra, Dorin Goian e rezervat în ceea ce priveşte revenirea fundaşului stânga la prima reprezentativă.

"Din câte ştiu eu, Radu Ştefan este greu de întors la echipa naţională. El şi-a spus ideea atunci, când a renunţat. A spus că nu mai vrea să vină şi mi-e greu să cred că va reuşi să-l facă să-şi schimbe părerea, chiar şi Cosmin Contra. Personal, i-am şi spus-o, nici eu nu sunt de acord cu decizia lui Radu Ştefan de a nu mai veni la echipa naţională, pentru că e un jucător foarte valoros, de care echipa naţională are nevoie” , a spus Goian la Look TV.

Fostul fundaş al Stelei a dezvăluit şi care a fost una dintre cele mai mari supărări ale lui Ştefan Radu: "Eu ştiam că el s-a supărat pe regimul de la echipa naţională, că se stătea mult în cantonament. Ştim cu toţii că regimul era mai strict în acea perioadă, cu domnul Piţurcă, se stătea foarte mult în cantonament. Atunci, motivul ăsta l-a invocat. Probabil mai este şi altceva pe lângă, dar asta o ştie el cel mai bine”, a declarat Dorin Goian, care mizează pe reuşita lui Contra în calitatea sa de selecţioner".

  • Pe 22 martie 2013 a jucat Ştefan Radu ultimul meci pentru echipa naţională

  • Goian şi Cosmin Contra au participat împreună la un turneu final: Euro 2008

Afla mai multe despre: radu stefanechipa nationalalazioromadorin goianromaniacosmin contra 

viewscnt
Articole similare