Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu l-a pus la punct pe Panagiotis Tachtsidis: ”Nu are minte! Îmi e şi ruşine să zic ce a făcut el când eram acolo. Neluţu nu ştie”

Adi Mutu l-a pus la punct pe Panagiotis Tachtsidis: ”Nu are minte! Îmi e şi ruşine să zic ce a făcut el când eram acolo. Neluţu nu ştie”

CFR Cluj

Comentarii

Adi Mutu nu s-a mai putut abţine şi i-a dat replica lui Panagiotis Tachtsidis!

Mutu, prima reacţie după declaraţia lui Tachsidis

După meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis l-a făcut praf pe Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei clujene. În urmă cu trei săptămâni, Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eliminarea catastrofală din Cupa României, 0-4 pe terenul Corvinului Hunedoara.

La puţin timp distanţă, Mutu a vrut să îl pună la punct de fotbalistul grec şi i-a dat o replică pe măsură.

„Nu m-a deranjat ce a zis, m-a deranjat că nu mi-a zis numele, a zis «this guy» (n.r. - acest tip, în engleză). Eu am goluri câte meciuri are el în Italia. Îmi aduc aminte cum a făcut când am venit: «Il Fenomeno, Il Fenomeno!». El e obraznic, nu are minte. Când te cerţi cu cineva care e obraznic, tot tu ieşi rău.

El are o viaţă extrasportivă foarte haotică. E şi vina clubului, care ştia foarte bine ce face el. Eu am discutat cu cei de la club şi le-am zis că e o lipsă de respect a lor faţă de mine. Să lăsăm să treacă aşa o declaraţie de genul acesta. Eu sunt o legendă, am făcut şi eu ceva. Sunt golgheterul all-time al naţionalei, alături de Gică Hagi. Iar tu, club, să-i permiţi?

E vina lor, a celor de la club, că l-au acoperit. Eu ştiu ce a făcut el în afara terenului, îmi e şi ruşine să spun. Şi ei ştiu foarte bine ce face el. Am vorbit cu Neluţu şi nu ştie despre ce face el.

Sunt unele lucruri de care mi-ar fi ruşine să vorbesc. El are talent, dar nu are creier. Nu e concentrat pe fotbal. Are probleme şi cu soţia, divorţează. El simte că e pe ultima sută şi nu va mai continua. Nu o să mai stea în România”, a declarat Mutu, la Prima Sport 1.

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocaşul celor de la CFR Cluj, nu a impresionat în tricoul fostei campioane din SuperLiga, şi nu crede că va mai continua la gruparea din Gruia.

Instalat în Gruia pe 24 ianuarie, Adrian Mutu a condus-o pe CFR Cluj în 11 meciuri, 10 dintre ele în Superligă.

A înregistrat 5 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, cu o medie de 1,64 puncte obţinute pe meci.

 

Afla mai multe despre: panagiotis tachtsidisadi mutucfr cluj 

viewscnt
Articole similare