Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa sare în apărarea lui Daum după ce Torje l-a criticat dur!

Adi Popa sare în apărarea lui Daum după ce Torje l-a criticat dur!

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul lui Reading, Adi Popa, este de părere că episodul ”autocarul” a fost un moment psihologic foarte bun pentru jucătorii echipei naţionale. Această afirmaţie îl contrazice pe Gabi Torje.

”Lucrul acela a fost înainte de meciul cu Danemarca, a fost o chestie motivaţională. Cred că a fost decisă de psihologul naţionalei, care a vrut să ne facă să înţelegem că doar împreună putem reuşi. Ştiu că au coborât 4-5, au încercat, nu au reuşit, apoi alţi 4-5, apoi toţi. Şi abia atunci am mutat autocarul. Din punct de vedere psihologic, mie mi s-a părut ok” a spus Adi Popa, conform Fanatik.

Mulţi ”tricolori” au fost deranjaţi de faptul că Daum i-a pus să împingă autocarul. Unul dintre ei a fost Gabi Torje.

”Puteţi să întrebaţi şi pe alţii ce înseamnă team bulding. Dar, nu te poate scoate afară din autocar, şi aici mă refer la cinci jucători cu personalitate, şi să spună: ’hai, trageţi autocarul!’. Apoi să mai scoată alţi cinci şi să spună la fel. Iar la final când toţi 25 trag autocarul să spună: ’vedeţi, doar în echipă putem reuşi!’. Am jucat în Italia şi Spania şi n-am auzit nicio echipă să facă aşa ceva”, spunea Torje.

Afla mai multe despre: gabi torjeadi popadaumechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare