Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Dennis Man! Napoli are o altă ţintă şi l-a făcut ”uitat” pe internaţionalul român

Adio, Dennis Man! Napoli are o altă ţintă şi l-a făcut ”uitat” pe internaţionalul român
Comentarii

Evoluţiile bune ale internaţionalului român nu au fost trecute cu vederea.

Capitol închis! Ce scriu italienii despre transferul lui Dennis Man la Napoli

Dennis Man se află la cel mai bun sezon din carieră de când a plecat de la FCSB. În 18 partide în care a apărut, a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori.

  • În prezent, internaţionalul român este cotat la cinci milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Din informaţiile oferite de italieni, Dennis Man nu mai este pe lista celor de la Napoli, care au o altă ţintă în această iarnă şi vor să-l transfere pe Cyril Ngonge (23 de ani), de la Verona, în schimbul căruia se poate plăti până la 12 milioane de euro.

”După apariţia informaţiilor potrivit cărora Napoli îl vrea pe Man, Gianluca Di Marzo a negat totul la Sky Sport aseară şi prin intermediul site-ului GianlucaDiMarzio.com:

'Unul dintre jucătorii celor de la Napoli este Ngonge, un atacant talentat de la Verona. Verona cere în jur de 11-12 milioane de euro. Din acest motiv, Napoli mai are în vizor o altă extremă, care nu va fi Man”, au scris italienii.

Parma este lider în Serie B, cu 41 de puncte, după 19 etape, dar ar fi dispusă să renunţe la unul dintre jucătorii esenţiali din acest sezon.
 
Man ar putea pleca de la Parma contra sumei de 8 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă, indiferent dacă plata se face direct în această iarnă sau în două tranşe (împrumut, în această iarnă + suma de transfer, la vară), notează sursa citată.

Afla mai multe despre: dennis mannapoliparma 

viewscnt
Articole similare