Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio FCSB! Cristi Tănase nu se gândeşte la o revenire în Liga 1. Anunţul mijlocaşului

Adio FCSB! Cristi Tănase nu se gândeşte la o revenire în Liga 1. Anunţul mijlocaşului

FCSB

Comentarii

Dorit de Gigi Becali în această iarnă, Cristi Tănase care îşi va rezilia contractul cu Karabukspor în scurt timp, spune că nu e momentul să revină la FCSB.

"Deocamdată nu m-aş întoarce în România. Vreau să mai joc încă 2-3 ani în Turcia! Am avut momente superbe la Steaua şi chiar mi-e dor. E o echipă foarte mare din România, am jucat 6 ani acolo şi mă gândesc mereu la ei!", a fost reacţia lui Cristi Tănase, transmisă chiar din Emiratele Arabe Unite, acolo unde a petrecut Revelionul.

Pentru moment la FCSB a venit doar Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, dar şi el va juca pentru vicecampioana României abia din vară. Tănase devenise o variantă pentru FCSB după ce şi Gicu Grozav îi refuzare pe stelişti.

La capitolul plecări, Cătălin Golofca a fost primul stelist care a decis să plece de la echipă şi să-şi rezilieze contractul, dar nu va fi singurul care nu se va prezenta la reunire. "Cu Dică am vorbit şi mi-a zis că are prea mulţi jucători. Vreo 4-5 i-am dat: Daniel Benzar, Achim, Pleaşcă, Golofca şi De Amorim", a spus patronul. Pe lista celor care ar fi trebuit să plece se mai afla şi portughezul Artur Jorge, dar a fost salvat în ultima clipă de MM Stoica, omul care a insistat şi pentru aducerea fundaşului. Portughezul a debutat la roş-albaştri cu un autogol, în meciul cu Juventus, şi are doar două meciuri în tricoul Stelei, dar a fost păstrat până la urmă din cauza accidentărilor suferite pe final de an de Bălaşa şi Planici.

Afla mai multe despre: cristi tanasesteauafcsbplecaitransferurigigi becali 

viewscnt
Articole similare