Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Falub nu va mai reveni la Academica Clinceni! ”Dacă era, venea până acum!”

Adrian Falub nu va mai reveni la Academica Clinceni! ”Dacă era, venea până acum!”
Comentarii

FCSB a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1.

La Clinceni este o situaţie dificilă. Adrian Falub este antrenorul din acte al echipei, dar acesta a renunţat la funcţie. În locul lui a stat pe banca tehnică John Ene, care a dezvăluit că Falub nu se va mai întoarce la echipă. 

”Dacă era, venea până acum!”

”Încă nu sunt bine pregătiţi fizic. Nu au fost nişte antrenamente tactice, cel puţin organizate. Una peste alta, eu zic că s-au descurcat cât de cât onorabil. Se pare că domnul Falub nu mai vine, din câte am înţeles. Dacă era, venea până acum. Poate clubul va găsi un antrenor sau îl va aduce înapoi pe dânsul. Eu nu ştiu dacă o să meargă.

Poate jucătorilor nu le place. Ne trebuie ce, puţin un antrenor care a antrenat în Liga 1. Numai aşa putem rezolva cazul. Poate facem o minune şi ne salvăm. Eu cred că ne putem salva. Am înţeles că o se rezolve şi cu salariile cât de curând”, a spus John Ene, la finalul meciului. 

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 61 de puncte, în timp ce FCSB este pe locul doi, cu 55 de puncte. Academica Clinceni este ultima clasată, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: clinceni-fcsb-falub 

viewscnt
Articole similare