Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Adrian Mutu a fost obraznic. Ştia că nu accept!”. Nuredin Beinur a dat cărţile pe faţă, în cazul altercaţiei avute cu ”Briliantul”

”Adrian Mutu a fost obraznic. Ştia că nu accept!”. Nuredin Beinur a dat cărţile pe faţă, în cazul altercaţiei avute cu ”Briliantul”

Fotbal

Comentarii

Anii au trecut şi ”faptele” par a fi prescrise în cazul controversatului om de afaceri Nuredin Beinur, apropiat al oamenilor din fotbalul românesc.

În primăvara lui 2014, un conflict avea să ţină prima pagină a tuturor publicaţiilor: Adrian Mutu, pe atunci legitimat la Petrolul Ploieşti, a ajuns la spital cu un deget fracturat şi cu mai multe vânătăi.

Adrian Mutu, pus la punct de Nuredin Beinur şi oamenii săi?

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro în acel moment, Adrian Mutu s-ar fi ameţit bine de tot într-un club de noapte, apoi a început să arunce invective în stânga şi-n dreapta.

Ghinionul său a fost că s-a luat de unul dintre prietenii afaceristului Nuredin Beinur, cunoscut pentru modul radical în care îşi impune punctul de vedere, mai ales în sudul litoralului românesc.

Când tonul a devenit mult prea ridicat, oamenii din club povestesc că Adrian Mutu a fost scos afară din club şi învăţat ce înseamnă respectul de Nuredin Beinur şi oamenii săi.

Cumva, Adrian Mutu a ajuns la spital cu un deget fracturat şi cu mai multe vânătăi. S-a zvonit atunci că ”Briliantului” i-a fost zdrobit intenţionat degetul de la o mână, cu portiera, pentru a fi învăţat minte. Lucru pe care l-au negat vehement atunci, atât Adrian Mutu, cât şi ”Beni”.

La aproape 10 ani distanţă, Nuredin Beinur nu mai pare atât de sigur că nu s-a întâmplat nimic în acea seară.

”Beni” a povestit că a fost un conflict spontan în acea seară, în care Adrian Mutu a depăşit limita. Nu a dorit să confirme sau nu faptul că l-a ”ciufulit” pe Adrian Mutu, însă a explicat că niciodată în viaţa lui nu avea cum ”Briliantul” să-l bată pe el.

Nuredin Beinur: ”Mutu să-şi aducă aminte că l-am ajutat de multe ori”

A fost obraznic, într-adevăr. El s-a certat în seara aia cu cineva şi, într-adevăr, şi-a prins degetul la maşină. Adi Mutu se ceartă în seara aia cu unu... A venit unul să facă poze cu el, dup-aia un fin al lui Nicu (n.r. - Nicu Gheară) nu ştiu cum. În ziua aia se certaseră şi cu Adrian Marţian. N-avea legătură cu cearta.

A venit unul să facă poze cu el la BOA. De acolo am plecat. Ştii cum e Adi. Acolo a fost o altercaţie, în care a încercat să-mi vorbească... . Eu nu accept, şi el ştie foarte bine. Am avut grijă de el, de Luţu, de toţi, chiar dacă eram mai mare decât ei.

Da. A vorbit urât, dar nu mie, cât celui căruia era lângă el. Dintr-o glumă de-a mea, el i-a vorbit lu ăla. Dar i s-a adresat ăluia, ca şi cum mi-ar fi vorbit mie. Acolo a fost o divergenţă. E greu să mă bată Mutu pe mine, şi la anii mei. El e fotbalist, nu e bătăuş.

(n.r. - Şi degetul şi l-a prins singur la maşină). Şi degetul, nu, nu, nu ştiu. (n.r. - O parte din oameni spun că l-ai pus la punct, între două maşini). Eu nu vreau să vorbesc. E o chestie...El să-şi aducă aminte că l-am ajutat de multe ori. Şi cu ospătarul, la mare. L-am ajutat de multe ori.

Dacă nu interveneam, ospătarul bătea tot lotul României. Acolo, Adi l-a bătut că am vrut noi. Că altfel, îl bătea ospătarul de...Iar mă faci să vorbesc”, a declarat Nuredin Beinur, la podcastul Anamariei Prodan, de pe YouTube.

Afla mai multe despre: adrian mutuboanuredin beinur 

viewscnt
Articole similare