Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu s-a destăinuit după moartea mamei sale: „Durerea e uriaşă, mă gândesc doar la cum să mă liniştesc!”

Adrian Mutu s-a destăinuit după moartea mamei sale: „Durerea e uriaşă, mă gândesc doar la cum să mă liniştesc!”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu a trecut prin câteva momente foarte dificile la finalul anului trecut.

Adrian Mutu a oferit prima reacţie după moartea mamei sale

Mama lui Adi Mutu, Rodica, a decedat chiar înainte de Crăciun, iar durerea a lăsat o urmă adâncă în sufletul „Briliantului”. După acel moment nefericit, tehnicianul nu a putut avea linişte nici pe plan profesional, el fiind demis de azerii de la Neftchi Baku.

Fotbalul a picat oricum pe plan secund, iar Adi Mutu face tot posibilul pentru a se linişti după pierderea mamei sale, deşi recunoaşte că este extrem de dificil. El este acum acasă alături de soţie, Sandra, şi de Tiago, fiul cel mic şi nici nu vrea să se gândească la fotbal pentru moment. 

„Durerea e uriaşă şi rămâne, nu are cum să se şteargă. A fost o lună şi jumătate foarte, foarte dificilă, mai ales de când a intrat în comă, lucrurile s-au înrăutăţit şi... Încerc să mă echilibrez, alături de cei dragi, încerc să las deoparte tot felul de chestii.

De o lună şi ceva sunt un altfel de om... Repet, nu vreau să detaliez prea mult, mă gândesc doar cum să mă liniştesc, mulţumesc familiei că-mi este sprijin, aproape.

Din luna februarie încolo o să mă gândesc şi la fotbal. În momentul ăsta, nu! Dar nu se ştie niciodată ce poate să apară. Mă gândesc doar să mă liniştesc. Echipele angrenate în pregătirile de iarnă au antrenori, eu sunt cu ale mele, vom vedea ce va fi”, a declarat Adrian Mutu, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: adrian mutufotbal intern 

viewscnt
Articole similare