Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Năstase a spus cine e milionarul cu "filosofie interesantă" care poate pompa milioane de euro la Dinamo: "M-aş bucura să se întâmple"

Adrian Năstase a spus cine e milionarul cu "filosofie interesantă" care poate pompa milioane de euro la Dinamo: "M-aş bucura să se întâmple"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Năstase a vorbit despre situaţia de la Dinamo, club care se află în insolvenţă şi caută soluţii, oameni cu bani dispuşi să invetească pentru a crea cele mai bune condiţii în Ştefan cel Mare, aşa cum s-a întâmplat în trecut. Mare fan dinamovist, Năstase a vorbit despre oamenii care ar putea redresa situaţia "câinilor".

Varianta Ion Ţiriac - Mircea Lucescu pentru salvarea lui Dinamo este varianta pentru care Adrian Nătase s-ar bucura să se întâmple. Fostul prim ministru al României este conştient, însă, că e nevoie de mai mult decât o invitaţie pentru a-i convinge pe cei doi să investească în Ştefan cel Mare.

Adrian Năstase: "M-aş bucura să bucura să vină Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo"

Totuşi, Năstase consideră că Ion Ţiriac "are o filosofie foarte interesantă" şi este un om capabil din punct de vedere financiar, care, împreună cu Mircea Lucescu, ar putea fi cuplul care să readucă Dinamo pe trasa ideală, în lupta pentru trofee şi cupe europene.

"M-aş fi bucurat ca lucrurile să meargă în direcţia asta şi m-aş bucura să se întâmple acest lucru. Cred că ar fi nevoie de mai mult de o simplă invitaţie şi de comentarii în presă. Probabil că ar trebui un nucleu de suporteri, de fani, să încerce să dea soliditate unui astfel de proiect.

Ion Ţiriac are o filosofie care pare foarte interesantă. El spune 'dacă tu pui un leu, mă convingi că ai încredere în proiectul ăsta, atunci vin şi eu alături de tine şi pun un leu, dar nu este cel care să rişte pornind la drum într-o poveste de genul acesta.

Sunt oameni care de-a lungul timpului au susţinut şi au dat greutate echipei Dinamo. Lucescu are deja o foarte mare experienţă, ar nu cred că trebuie pornit de la chestiuni individuiale", a spus Adrian Năstase.

Afla mai multe despre: dinamoion tiriacadrian nastasemircea lucescusuperliga 

viewscnt
Articole similare