Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afară din Europa? UEFA ar putea să o excludă pe AC Milan din cupele europene!

Afară din Europa? UEFA ar putea să o excludă pe AC Milan din cupele europene!
Comentarii

Proiectul ”made in China” de la Milano a început să ridice suspiciuni printre oficialii forului european. AC Milan poate ajunge chiar să fie exclusă din competiţiile europene!

Cotidianul spaniol Marca titrează că AC Milan ar putea fi exclusă din competiţiile patronate de UEFA, proiectul lor neprezentând credibilitate. În urmă cu două săptămâni, oficialii rosonerrilor, în frunte cu administratorul delegat Marco Fassone, au fost in vizită la Nyon, pentru a convinge forul continental că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Oficialii UEFA n-au fost însă convinşi că garanţiile financiare ar avea o baza reală. Mai mult, în ultimul timp au apărut informaţii conform cărora Yonghong Li, ”patronul” milanezilor, nu ar fi vreun om de afaceri important, cum se pretinde. New York Times susţine că presupusa companie minieră pe care ar deţine-o nu ar fi pe numele său şi că nimeni din China nu pare să fi auzit de el. 

UEFA cere garanţii şi acte, însă toate acestea nu ar exista, toate promisiunile fiind făcute în vederea unui viitor succes al clubului, încoronat cu o participare în Champions League. Cum AC Milan este departe de ultimul loc care asigură participarea în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa, se pare că situaţia este deosebit de complicată pentru gruparea lombardă. 

Afla mai multe despre: ac milanexcludereuefacupe europeneproblemeinvestitoritransferuri 

viewscnt
Articole similare