Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AFC Rapid - Academia Rapid 0-3. VIDEO unic! Ce au făcut jucătorii ambelor echipe la finalul meciului

AFC Rapid - Academia Rapid 0-3. VIDEO unic! Ce au făcut jucătorii ambelor echipe la finalul meciuluigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la AFC Rapid, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din Liga a 4-a. În urma acestui rezultat, trupa lui Constantin Schumacher a ajuns la 18 puncte în clasament, cu golaveraj 47-1.

La finalul meciului, jucătorii ambelor echipe s-au dus la galerie pentru a sărbători.

"A fost o tristeţe de meci. Trebuie să-l uităm cât mai repede. Noi avem marca şi culorile închiriate. Au fost foarte puţini suporteri pentru că nu au ştiut cum să reacţioneze la această situaţie. Ne dorim să rămână o singură echipă. Organele statului vor decide care echipă e cea adevărată.

La început eram ironici cu FCSB, dar uitaţi-vă acum. Cred că e spre binele sportului să rămână o echipă şi la noi şi la Steaua şi la Dinamo. O să ne străduim să oferim spectatol cu CSA Steaua. Interesul în rândul suporterilor e foarte mare", a mărturisit atacantul de 40 de ani al Academiei Rapid, conform GSP. 

Min 90. Final de meci!

Min. 70 GOOOOL Academia Rapid! Goge înscrie

Min. 57 GOOOOL Academia Rapid! Iacob punctează şi el

Min 46. A început repriza a doua

Min 45. Arbitrul pune capăt unei prime reprize modeste, cu puţine ocazii de gol. 

Min 30. Daniel Pancu este schimbat după o jumătate de oră. Acesta a acuzat o accidentare.

Min 14. GOOOOL Academia Rapid! "Oaspeţii" deschid repede scorul pe Giuleşti. Reuşita îi aparţine lui Olariu

Min 1. A început partida. Avem parte de puţini spectatori, nici 500, după ce echipa gazdă a pus un preţ crescut al biletelor. Cel mai ieftin tichet pentru acest meci costa 15 lei. 

---------------------

Echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 a început perfect stagiunea, bifând victorii pe linie în cele cinci etape scurse până acum. Lucrurile nici nu puteau sta altfel, dacă ne gândim că pe teren se află jucători experimentaţi precum Daniel Pancu sau Daniel Niculae, iar pe bancă o altă legendă rapidistă, Constantin Schumacher.

De cealaltă parte, AFC Rapid, patronată de Horia Manoliu, are mari probleme financiare, iar echipa se află în zona retrogradării. Mulţi dintre foştii săi jucători s-au transferat tocmai la rivala din Giuleşti. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: afc rapidacademia rapidliga a 4-agiulesti 

viewscnt
Articole similare