Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afirmaţiile lui Gigi Becali, "traduse" în direct la Orange Sport: "Tu, practic, asta ai spus! E rău pentru vestiar" | EXCLUSIV

Afirmaţiile lui Gigi Becali, "traduse" în direct la Orange Sport: "Tu, practic, asta ai spus! E rău pentru vestiar" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Ovidiu Herea (38 de ani) a "tradus" afirmaţiile lui Gigi Becali vis a vis de echipa de start din meciul FCU Craiova 1948 - FCSB 2-0 din Cupa României ca un mesaj rău pentru vestiar. El a explicat de ce crede acest lucru.

Declaraţiile făcute de Gigi Becali după înfrângerea, 0-2 cu FCU Craiova 1948 în deplasare, echivalentă cu eliminarea din Cupa României, au făcut mai mult rău pentru echipa "roş-albastră". Ovidiu Herea şi-a spus punctul de vedere în ceea ce priveşte cele spuse de omul de afaceri din Pipera.

Ovidiu Herea "traduce" declaraţiile lui Gigi Becali ca pe un mare rău pentru FCSB: "Tu, practic, asta ai spus!"

Ovidiu Herea este de părere că, prin declaraţiile făcute, Gigi Becali a spus de fapt că a băgat în echipa pentru meciul cu FCU Craiova 1948 jucători în care nu are încredere. Iar acest lucru este unul rău pentru vestiar, având în vedere că FCSB are nevoie de jucători concentraţi şi un lot compeitiv pentru a se bate la titlu.

"Mesajul cred că e unul rău pentru vestiar. Pentru că, dacă stai să te gândeşti, tu ai băgat nişte jucători în care nu ai încredere. Stau şi mă uit pe echipa care a jucat ieri, văd un Rotariu, Băluţă, Ganea, Djokovic... Ovidiu Popescu, Creţu, jucători de care ai nevoie în continuare. Atunci, tu, practic, ai declarat că nu ai încredere în ei", a spus Ovidiu Herea, la Orange Sport.

FCSB este lider în clasamentul din Superliga României, cu 37 de puncte, la cinci distanţă de locurile 2 şi 3, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

FCSB şi CFR Cluj se înfruntă în meci direct duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: ovidiu hereagigi becalideclaratiivestiarfcsb 

viewscnt
Articole similare