Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ai ceva cu mine!?" Daum şi Prunea, faţă în faţă. Cum a decurs dialogul

"Ai ceva cu mine!?" Daum şi Prunea, faţă în faţă. Cum a decurs dialogul

Echipa națională

Comentarii

Florin Prunea a dezvăluit că s-a întâlnit cu Christoph Daum în Antalya şi că au purtat un scurt dialog. Fostul portar al Generaţiei de Aur continuă să critice decizia FRF de a-l numi pe tehnicianul german în funcţia de selecţioner, în 2016, însă spune că nu are nicio problemă personală cu el, lucru pe care i l-a transmis şi în momentul discuţiei purtată în Turcia.

Florin Prunea va candida, foarte probabil, la alegerile pentru şefia FRF ce vor avea loc în luna aprilie a acestui an.

"S-au cheltuit două milioane de euro cu Daum. Contractul său, al staff-ului, taxele... Cluburile cu Liga 1 au boicotat numirea lui Daum în acel CEx. M-am întâlnit cu el, o persoană agreabilă, şi am vorbit. Eram în Antalya. M-a întrebat dacă am ceva cu el, că nu l-am vrut ca selecţioner, i-am spus că nu, dar am ceva legat de modul în care îţi faci meseria. Asta e părerea mea. Ştiam ce ştiam.

Iar, numirea lui... A fost urât să-l aduci în acele condiţii. Ai pus presiune din primul moment. Păi, el a mai discutat cu o Federaţie, cea din Croaţia, şi Davor Suker şi-a dat seama după zece minute cu cine discută, că e ceva în neregulă. Şi Suker a zis : îţi dau atât! Adică a oferit o sumă pe care Daum să o refuze...Atunci, el l-a găsit pe Burleanu şi gata, hai să dăm drumul la treabă!



A fost o problemă şi la semnarea contractului. Dacă nu se făcea în ziua aia, când a fost Comitetul Executiv, se plăteau daune. Dacă nu se făcea din cauza lu Daum, Federaţia primea o sumă, dacă era invers, el lua nişte bani. Şi au făcut totul rapid şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat...
", a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: pruneadaum,  

viewscnt
Articole similare