Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aici rămâne, nu mai pleacă!" Hagi s-a întors în ţară alături de Ianis. Anunţul "Regelui"

"Aici rămâne, nu mai pleacă!" Hagi s-a întors în ţară alături de Ianis. Anunţul "Regelui"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a revenit astăzi în ţară alături de fiul său, Ianis, iar boss-ul de la Viitorul a lăsat să se înţeleagă că a ajuns în cele din urmă la o înţelegere cu Fiorentina.

"Aici rămâne, nu mai pleacă", a anunţat Hagi, conform Sport.ro, la revenirea în ţară. "Sunt tratative foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul. Ianis se va pregăti în această iarnă cu Viitorul", a mai precizat tehnicianul şi patronul campioanei

Joi, Viitorul anunţa prin intermediul unui comunicat de presă că Gheorghe Hagi se află la Florenţa pentru a negocia revenirea lui Ianis Hagi şi că a oferit o "sumă egală cu cea plătită de Fiorentina în momentul transferului", în 2016. Atunci s-a scris despre o sumă de transfer de două milioane de euro.

Conform informaţiilor oferite de presa din Italia, Fiorentina a refuzat oferta făcut de Viitorul. Totuşi, se pare că în cele din urmă cele două părţi s-au înţeles, nefiind însă clar dacă Ianis Hagi va ajunge în România definitiv sau sub formă de împrumut.

Tot la revenirea în ţară, Hagi a confirmat şi transferul lui Ţucudean la CFR Cluj. "Le-am promis tuturor jucătorilor care m-au ajutat că îi voi lăsa să plece dacă vor primi oferte bune. A venit rândul lui Ţucudean să plece acum", a spus Hagi, conform www.sport.ro.

Afla mai multe despre: hagiviitorulianis hagi 

viewscnt
Articole similare